vrijdag 18 januari 2013

Rustig aan dan breekt het lijntje niet

Heb kabbelt hier allemaal door. Ik zit en lig veel op de bank en slaap veel. 's Nachts is het echt beroerd, want dan word ik van elke keer dat ik omdraai wakker. Of ik voel mijn buik en word daar wakker van. Ook onrustige dromen...
Ik heb last van mijn eczeem wat mijn rust ook niet al te goed doet. En sinds vanmorgen heb ik mijn onderkaak ontstoken en dus helemaal dik.
Vandaag heb ik mijn dekbedovertrek eens even lekker in de wasmachine gegooid, het is hier in huis erg droog, dit is niet bevordelijk voor mijn huis, dus door de was in huis te drogen vang ik mooi twee vliegen in één klap.
Om half twaalf mag ik naar de tandarts toe. BRrr heb er de bibbers voor.
Dochterlief heeft vanmiddag een verjaardag, ik wil het huis lekker aan kant maken voor t weekend. Maar het motiveert niet echt als je al weken het gevoel het dat één stap naar voren, twee naar achteren oplevert. De huilbuien volgen elkaar dan ook snel op. Volgende week donderdag hebben we onze eerste echo, hoop dat die wat van de spannin kan wegnemen. Want zo zo ken ik mezelf helemaal niet.
Wil jullie allemaal een fijn weekend toewensen

3 opmerkingen:

pecunia2 zei

Succes bij de tandarts. Ik hoop dat de echo je volgende week gerust kan stellen. Maar wellicht is het ook geruststellend dat je, zolang je moe bent, veel slaapt en huilt zwangerschapssymptomen hebt!Kun je wel gewoon eten of merk je daar ook wat? Ik ben vroeger in dezelfde situatie geweest dus ik begrijp hoe je je voelt.Niemand kan je ongerustheid wegnemen. Veel sterkte.

vlasje zei

Er wordt voor je geduimd hoor! Em sterkte met die tandarts!

Vlijtig Liesje zei

Wat vervelend voor je! Hopelijk brengt de tandarts uitkomst!