dinsdag 15 januari 2013

MIjn gedachten stilzetten

Soms zou ik willen dat ik mijn gedachten stil kon zetten. Ze vreten de hele dag door energie. Wat als het weer fout gaat. Wat voel ik daar? Even plassen en controleren of alles nog goed is. Ik word en maak mezelf gek en het ergsteis nog wel dat ik weet dat ik het doe.
Ik kan helaas niet eerder terecht bij de verloskundige voor de echo.  Veel meer dan onrustig draaien en me op de verplichte tijden naar mijn werk slepen doe ik niet. De hele dag lig ik als een zombie op de bank, ben vreselijk moe en koud en rillerig. Vandaag ook echt niet meer dan nodig naar buiten geweest. Morgen mag ik naar de chiropractor. Ik merk dat de band van mijn rechterknie aan het verslappen is en soms lijkt het alsof hij er gedraaid onder zit. Dit bevorderd mijn nachtrust ook niet want als ik eenmaal slaap en ik draai me in mijn slaap om dan word ik wakker van de pijn.
Ik heb vanavond de nodige huilbuien dan ook al weer gehad. Voel me gewoon lamlendig. Alles lijkt veel meer energie te kosten dan normaal. Die kastjes per dag die gaan we dan voorlopig ook niet doen ben ik bang. Vandaag wilde ik mijn slaapkamer doen, alles is nu gedaan behalve de vloer en ik moet nog een grote stapel met kleren uitzoeken. Misschien dat het me morgen gaat lukken het af te maken, al komt de chiro er weer naar tussendoor. NU wat last van hoofdpijn, denk dat ik zo mijn bed maar induik en dan hopen dat we nu langer slapen dan tot twee uur vannacht.......

3 opmerkingen:

Jannie zei

Het is natuurlijk wel moeilijk allemaal, maar je komt er vast wel goed doorheen.

Anoniem zei

Komt best weer goed hoor,hou je taai.
Hier moet je even doorheen!!!! .....en even een frisse neus halen in de sneeuw.
STERKTE.

Groetjes. Ria

Vlijtig met zuinigheid zei

Ik herken dit zo...Ik heb precies hetzelfde gehad maar ik mocht wel komen wanneer ik maar wilde om te controleren of alles nog goed was. Gek werd ik van mijzelf, maar al die tijd is de gynaecoloog geduldig met mij geweest. Hij begreep dat heel erg goed. Bel gewoon nog een keer. Let het uit en heel misschien controleren ze je even. Heel veel succes gewenst en heel veel rust.