donderdag 6 december 2012

het is hier weer rennen en vlliegen en hopenlijk volgende week ergens stilstaan

Deze week drie dagen om te werken. Dan ben ik echt afgedraaid. Toch nog wat gepropt in de avonduren aan dingen die moesten gebeuren. Gisteren met dochterlief thuis toch nog eea kunnen doen. 's Morgens lukte het echt niet en merkte ik dat ik gewoon heel kalm aan moest doen, de batterij is zo goed als leeg en ik moet mezelf dan echt voortslepen voor mijn gevoel. :-(
's Avonds kreeg ik een kleine opleving en maakte ik voor vrijdag nog een pan soep, een pan slaatje, racede nog op de valreep naar de supermarkt, want dochterlief is morgen jarig, en dan moet er natuurlijk getrakteerd gaan worden. Oeps wilde appelflapjes gaan maken maar daar nu echt de puf niet voor, gelukkig kon ik voor een euro negerzoenen, of hoe die dingen tegenwoordig ook genoemd worden, halen.Zakje drinken erbij en klaar.
Bedenk met net dat ik nog uitnodigingen moet maken voor haar partijtje morgen.
Nu moet de kamer nog aan kant, de schone was naar boven versleept, de slingers opgehangen en dan dan mag ik naar mijn bed om morgen nog een keer aan de hapjes en de tapas te beginnen. MOet niet vergeten gebak op te halen. (vergeet op dit moment vast meer, maar weet t echt even niet meer.)
GA nog even een slag in de rondte draaien.
Fijne avond!

2 opmerkingen:

ver-greetmenietje zei

Oeps ...ik word al moe van te lezen wat je nog allemaal moet ;)
Hopelijk kan je snel naar je bedje toe!
liefs
en vergeet vooral niet te genieten tussen al
dat rennen door van je jarige dochter ;)
ze zijn zo snel groot.

Vlijtig Liesje zei

Argh! Dat klinkt inderdaad erg druk. Goede oplossing met de negerzoenen!