zondag 16 september 2012

Volgens mij word ik oud

Vanavond naar een verjaardag geweest. Normaal reuze gezellie, maar nu schreeuwde de één nog harder dan de ander en niemand die elkaar uit liet praten. Vond het echt vreselijk.
Werd er gevraagd ik wil graag met de kleinkinderen naar een pretpark in de herfstvakantie. Vervolgens geeft manlief vier !!! keer aan we gaan waarschijnlijk die week weg. Geeft ze nog aan ja kan alleen op de maandag of dinsdag. Ik heb het dan helemaal gehad he.
Ook andere gesprekken tussen mensen verliepen zo, niemand die echt naar elkaar luisterde en een boel bla bla.
Zal de leeftijd wel zijn of zo. Geef mij dan maar een lekker intiem avondje met weinig mensen maar wel mensen die het respect kunnen opbrengen om ok te luisteren wat een ander zegt.
We waren dan ook zo weer thuis.

6 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Dat schiet ook niet op! Ik zou er dan ook snel genoeg van hebben!

Anoniem zei

Luisteren naar elkaar is voor sommige heel lastig. Heel irritant.

TIO zei

Wat jammer... kan mij daar ook matig aan ergeren.
Of je bent tegen iemand iets aan het vertellen en er komt iemand bij te staan en beginnen ze daar plots tegen te praten of naar te luisteren en sta je daar...

Dubbeltje zei

Verkeerde titel: volgens mij ben jij volwassen ;)
Maar, ik kan me daar ook enorm aan ergeren en heb zo veel mogelijk de praters uit mijn leven gebannen. Het nadeel van de praters is. 1) ze luisteren niet, 2) ze praten alleen over zichzelf (zo veel mogelijk) en dan 3) ze willen dan ook nog vertellen hoe ik ben en handel en zou moeten handelen.... dan denk ik ook, ja daag!

inrustigvaarwater zei

Het nadeel van zo'n overvolle kamer is, dat je niemand 'echt' spreekt.
Dat geschreeuw ken ik ook van de schoonfamilie van mijn zus, vreselijk!!

Anoniem zei

Heeft volgens mij niet zoveel met de leeftijd te maken, maar met het verschijnsel 'verjaardag'. Ik ga nooit naar verjaardagen, behalve naar die van mijn ouders. op verjaardagen ziet iedereen elkaar weer, en moet dan het hoogste woord hebben. Het doelpunt van Sandertje, het eerste woordje van Beau, de brugklas van Lianne, het nieuwe huis van Peter en Rachelle, het is een grote muurkrant.. Tip: minder naar verjaardagen gaan. Groet, Hsm.