zondag 16 september 2012

Ontbijtje en maar weer eens opruimen schoonmaken

We hebben net lekker ontbeten. En dan nu maar weer eens de boel aan kant maken. Word echt gek van de zooi en nog steeds kan ik nergens afscheid van nemen. Ja van veel speelgoed van dochterlief das niet moeilijk, maar mijn eigen spullen. Nee want ik kan het daar nog voor gebruiken... Word echt moe ervan, maar nog steeds gooi ik weinig weg. We krijgen ook nog visite vanmorgen, hebben sigaretten voor iemand meegenomen op vakantie. Liggen dus al een paar weken op de kast. Eerst wilde die ergens vanmiddag langskomen, heb aangegeven dat ik niet de hele middag wens thuis te blijven en wanneer ik nog weg wil weg wil kunnen. Dus komt ie vanmorgen.
Nou ja maar even de tweede was aan de lijn hangen kan de derde erin. Even profiteren van het mooie droge weer van vandaag. Lekker de dekbedden uitwassen. Manlief heeft gisteren zijn werkkleding uitgewassen, maar niet aan de lijn gehangen. Die hangt dus al.
NOu wellicht later op de dag tot horens. P.s ben bezig met een lijst met mijn favo blogs, die is nog lag niet compleet hoor, dus mocht je er nog niet bijstaan. Je komt wellicht later tevoorschijn. Berichtje achterlaten met link mag altijd.:-)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien een idee om dat wat je nog niet weg kunt gooien in een doos te doen en ergens in de berging/ schuur/ zolder neer te zetten in een doos met de datum an vandaag erop. Dan is het al uit het zicht en dat geeft ruimte in je hoofd. Bepaal dan hoelang je het ongebruikt wil laten staan: 3 maanden, half jaar, jaar? Heb je het er na die tijd nog niet uitgehaald doe je dat waarschijnlijk de maanden/ jaren daarna ook niet: weg doen!

Fijne dag verder,
WG

Fabiooltje: zei

Van sommige dingen kun je ook foto's maken en ze dan weggooien. De foto's goed bewaren op je computer (met een backup en zo) en je hebt wel de herinnering maar niet meer het ruimte-innemende ding...

Succes. (PS websites als http://eenkastjeperdag365.blogspot.nl/ kunnen heel inspirerend zijn om toch afscheid te kunnen nemen van oude troep. )

Pot Jan Drie Dubbeltjes zei

Ontdekte gister dat het perfect hang-je-was-op weer was; droogde prima met die wind en het zonnetje en werd niet zo 'stug' als hartje zomer. Succes met opruimen!

Eurootje zei

Hopelijk heb je ook nog een beetje kunnen ontspannen van het weekend ;-)