maandag 24 september 2012

Mams gooit roet in het eten....

Ging ik net heerlijk, belt mijn moeder op. Ze wil naar een tante die net uit het ziekenhuis is.
Of ik haar wil rijden, vanmiddag twee uur. En wat doe je dan als iemand altijd voor jou klaarstaat?
Juist je laat de boel de boel en zorgt dat je om twee uur present bent.
Nou ja de boel de boel laten. Dochterlief heeft gegeten bij de tv vanmiddag i.p.v. quality time met haar moeder. En ik stond boven haar kast leeg te trekken. Want nu het regent geen gezeur, alle zomerkleding kan eruit en kijken wat we aan winterkleren overhouden. Veel kan naar een nichtje omdat het toch volgend jaar te klein zal zijn.
De onderste twee planken nog en dan is ook deze klus weer geklaard.
Moeten we de kamer nog opruimen en stofzuigen, maar daar kom ik dus niet aan toe voor twee uur.
Wel nog even twee wassen gevouwen. Sorry het is niet besparen, maar de droger draait vandaag overuren bij me. Ik wil nu alles aan de kant. Kan ik ook eens zeggen dat ik weer bij ben.
Logeerbed heb ik ook weer lekker een wasbeurtje gegeven, zonnebank erboven en nu ik er na de zomer onder wilde zag ik ineens allerlei vreemde vlekken in het hoeslaken. Dan maar even lekker fris alles in de machine.
Zo erg als ik erg gisteren als een berg tegenop zag, zo vind ik dat ik vandaag echt al bergen heb verzet. Heerlijk als alles van een leien dakje gaat, hoop dat de energie zo blijft, want hier word ik dus echt wel gelukkig van. Ik heb nog tien minuten eens kijken wat voor klusje ik daar nog in kan stoppen. De gangstofzuigen? Klaar voor de start af....

3 opmerkingen:

Caro zei

lekker muziekje op en gaan! Zo verzet ik mij altijd als ik tegen bepaalde klusjes opzie! Maar je bent goed bezig;-)!

Atelier Mama Bee zei

Same here! Goed bezig :-)
In met jouw blog in gedachten heb ik voor het eerst sinds jaren weer eens voor meerdere dagen boodschappen gedaan. Ik weet nog niet precies hoe, maar mijn spaarpot moet weer eens aangevuld!

Ons gezin en de Stichting zei

OOk bij ons heeft de droger gedraaid ;) met beddengoed, buiten droger is geen optie en in de woonkamer erg lastig. Dus dan maar een keer de droger.