zondag 16 september 2012

Lange broeken weer

Vandaag dochterlief naar mijn ouders gebracht. Dochterlief heeft een spijkerbroek aan. Vraagt mijn moeder of ik nog wat meer broeken wil brengen. Oeps broeken...die hebben we volgens mij niet meer in een passende maat na de winter. Daar moet ik dus volgende week naar op zoek. Wel jammer want als je op zoek moet betaal je vaak meer. Het zal ong maat 128, 134 moeten gaan worden.Dit is geen makkelijke maat om bij de kringloop te slagen. Vaak zijn ze dan al wel heel erg afgedragen is mijn ervaring of ze zijn net zo duur als in de winkel.
Momenteel is een rok met maillot niet zo'n strak plan daar ze last heeft van eczeem opde benen en met een mailliot kun je dan makkelijk kapot gaan schuren.
MMM volgende week eens tijd voor vrijmaken.

4 opmerkingen:

pareltje zei

Ik zit hier.met hetzelfde euvel.
Van de week heb ik leuke broeken gezien bij de z***an, waren 8 euro.
Te koud voor de winter maar perfect voor nu.
Hier heeft de kringloop ook weinig kinderkleren, helaas.

Anoniem zei

Ik heb zaterdag bij WE twee spijkerbroeken gekocht voor dochter mt 128 (lekker strak model ze is heel tenger) voor EUR 29,95 (2e voor de 1/2 prijs).Een is licht blauw en een zandkleur.
Groetjes Nikki

Linda zei

ik zag net in de folder van de L.idl dat ze vanaf donderdag 20/9 spijkerbroeken voor meisjes (rechte & skinny) hebben voor 7,99 vanaf maat 122 :)

fryskmemke zei

Lastig altijd. Gelukkig hadden wij dit jaar een meevaller, want voor zowel zoon als dochter hadden wij nog veel op zolder liggen (we hebben destijds veel gekregen). Misschien tweedehandswinkels? Of anders toch de goedkopere winkels in. Succes in ieder geval!