dinsdag 11 september 2012

Jezelf verwennen.

Vandaag had ik weer eens de kriebels en vond ik dat ik mezelf mocht verwennen.
Heb een mooie bos rode gerbera's gekocht samen met een bos witte alstroemeria. Samen 4,50.
Verder was ik nog op zoek naar planten in de bak voor buiten en planten voor in mijn binnenpotten.
Het nu van die lepelplanten gekocht, deze in de potten voor binnen gezet, voor buiten kon ik niets vinden, maar daar het ik nu de te groot geworden vetplanten van binnen eerst ingezet.
Al met al 7, 50 euro lichter, maar wordt er echt blij van.
Heb de week van 22 september vrij gevraagd, ik wil kijken of ik dan een dagje naar de sauna kan.
Lekker van buiten en binnen weer warm worden en tot mezelf komen. Heb net de verbouwing van een woning gezien, waarbij ze de hele binnenkant aanpakken binnen een uur.
Wellicht dat ik van onze eigen badkamer wel zo'n lekkere ruimte kan maken. De tegels zijn al luxueus, maar eerlijk gezegd ligt de was negen van de tien keer naast de wasmand over de gehele vloer. Ook staan er veel te veel troepjes om lekker in te kunnen ontspannen.
Misschien een leuke opdracht voor vanmiddag?
Waarmee kun jij jezelf echt verwennen?

9 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Leuk zeg, ik kan me voorstellen dat je daar even aan toe bent. En van je eigen badkamer iets moois maken is vaak ook heel leuk, hier verzamelen de troepjes zich ook vaak snel, terwijl het juist mooi is om er bijna niets in te hebben, maar wat je erin hebt, dat dat echt iets is waar je van geniet. Een lekker zachte badmat bijvoorbeeld, of mooie zachte handdoeken, of zo'n lekkere badschuim!

huis tjokvol zei

ik heb de vorige keren ook wel gereageerd maar die kun jij niet zien geloof ik,ik hoop dat het nu wel lukt,ik wil je heel veel sterkte wensen met dit verlies,fijn toch om je zelf even te verwennen,heeft een mens echt nodig zo af en toe.

geldover zei

Kan ze inderdaad niet zien, maar bedankt voor je berichtje.
Je kent de mensen van de verloskundigenpraktijk ook en wat een schatten zijn dat zeg...

gezinsleven zei

Ik verwend mezelf het liefst met chocola.. maar dat is helemaal niet goed! Goed van je dat je wat voor jezelf hebt gekocht! Geniet ervan!

Levenskunsten zei

Ik verwen mijzelf door lekker in bad te gaan, door eens uit eten te gaan of naar het theater, door met een pot thee en een goed boek op de bank te bivakeren, door af en toe naar de sauna te gaan of eens een weekendje weg.

Moneypenny zei

Een paar uur of een luie dag lekker lezen! Als dat niet lukt, tussendoor even een tijdschriftje van de bieb lezen.
Of iets zelfs maken, crea bea, naaien ofzo.
Verder heeft het helaas vaak met zoutjes, nootjes, snacks of chocolade te maken.

Samantha zei

Ik vind het heerlijk om gewoon even lekker uitgebreid te douche met mijn rituels doucheschuim. Ook een avond alleen thuis kan ik ook van opknappen. Buiten de deur vind ik het lekker om te gaan sporten en daarna nog een zonnebank te pakken. Misschien als ik straks weer kan sporten wil ik mijn abonnement een upgrade van 13 euro geven zodat ik onbeperkt naar de sauna kan gaan, even afwachten hoe het financieel gaat.

alicia zei

Mijn ultieme verwenmoment is een grote bak sushi. Een x per drie maanden mag ik die halen, kost 20€ en daar geniet ik van. Boekje erbij en mijn dag kan niet meer stuk.

franca zei

Eerst een taak in huis doen en als beloning een tijdschrift met een lekkere kop koffie. Onze badkamer is vrij ( ± 2 jaar) nieuw. Sinds we die in gebruik hebben, staat alles per persoon in mandjes in het kastje.Geen verpakkingen van douchegel of shampoo meer in zicht. En dat werk fantastisch! Onze badkamer ziet er altijd netjes en rustig uit en poetsen is veel makkelijker omdat je iet eerst op hoeft te ruimen. Een aanrader!