maandag 10 september 2012

De broekriem weer aantrekken

Vandaag begin ik weer met het aanhalen van de broekriem. Net even op de rekening gekeken en er stond nog 570 euro op. Hiermee moeten we het doen tot de 25e. Ik verwacht geen grote afboekingen meer en heb nog maar eens 150 euro naar de hypotheekaflossingsrekening overgemaakt. Het kan er maar op staan. Deze week wil ik zoveel mogelijk uit voorraad eten, lekker goedkoop en het kan zo maar eens gebeuren dat mijn aanrechtkastjes weer wat leger worden, ze zitten nu zo vol dat ik ervan baal gewoon. We hebben nog vlees over van de bbq's van dit weekend. Ga ik lekker soep maken met de hamburgers. Vlees zal wel in stukjes in de nasi of bami belanden.
Vanmorgen belde mijn moeder dat we daar tussen de middag mogen komen eten.
Kijk zo komt Jan Splinter door de winter...
Aan het einde van de week heeft dochterlief nog een verjaardag. Heb gelukkig in de opruiming een mooie badhanddoek met hello kitty erop gekocht voor 2,50 euro. Kijk nog wel wat ik verder nog heb liggen en dan vind ik het wel mooi geweest. Misschien heeft de action nog hello kitty shampoo dat zou wel leuk bijpassend zijn. Niet dat ik daar dan de hoofdprijs voor zou willen betalen.
Nou maar eens weer aan de poets. Moet nog een aantal wassen draaien, woonkamer aan kant maken en wanneer ik tijd over heb dan de badkamer eens een goede beurt geven.

5 opmerkingen:

grenouille zei

Misschien dat de zeeman ook hello kitty douchegel heeft?

geldover zei

dan moet ik ervoor naar de stad en daar heb ik even geen zin in nu. Lekker een beetje in de buurt van huis aanklungelen.

Vlijtig Liesje zei

Leuk zo'n handdoek met Hello Kitty. Ik heb het gevoel dat verjaardagscadeautjes tegenwoordig al gauw 10 euro moeten kosten, iets wat ik toch echt probeer te vermijden.

geldover zei

Ben nu geslaagd voor 4,50 euro. Badhanddoek 2,50, shampoo 1 euro en een zeepketting om zelf te maken voor 1 euro.
Niet alleen blij dat het voor deze prijs is gelukt, maar ook nog eens dat het bruikbaar is. Want wees eerlijk, ik zie erop als mijn kind jarig is en er weer een nieuwe lading aan plastic zooi mijn huis wordt binnen gedragen.

Bianca - MamaWijs zei

Toevallig heb ik ook een dochter uit 2006, en toevallig moest ik vandaag ook namens haar cadeautjes shoppen. Extra moeilijk, omdat ik de jarige in kwestie niet ken (nieuw klasgenootje). Ik ben uiteindelijke geslaagd voor €6,50, 3 kleine cadeautjes (stickertjes, iets om te knutselen en een klein popje). Hoop dat het in de smaak valt!