dinsdag 19 juni 2012

Op de een of andere manier lukt het me niet meer om een titel boven een bericht te plaatsen.
Ik krijg allerlei vreemde meldingen en fouten op de pagina.
Hoop dat straks mijn bericht wel wordt opgeslagen.
Ik heb vandaag de bon op de post gedaan, verkocht voor 18 euro. Das toch weer mooi meegenomen en over de 25 jaar die mijn hypotheek nog minimaal loopt is het toch weer 18.25 minder rente. Al met al dus 36.25 minder hypotheek doordat ik het nu bijstort in de hyp.
Kijk wanneer kleine bedragen er dan niet toe lijken te doen, maar je rekent over de rest van de looptijd uit, dan wordt het meteen een stuk interessanter. :-)
Gisteren maar weer naar de supermarkt gerend om daar wat te halen voor op het werk tussen de middag.
Het kost hier toch al snel 5.50 euro per keer en ik trakteer mezelf graag, maar wil nu weer even de broekriem gaan aantrekken.
Af en toe is dat heel erg goed voor me.
Ik mag vandaag werken tot half vijf, daarna kom ik in een chaos terecht, had gisterenavond het opruimen voor me uit geschoven en vanmorgen kon ik het bed niet uitkomen.
Ik heb dan ook de in betweens, welke donkerbruin zijn dichtgeschoven zodat ik geen inkijk heb. :-)
en maak je niet druk die rotzooi loopt bij mij echt nooit weg. Misschien dat ik vandaag aan het einde van de dag wat eerder naar huis toe kan. Het zonnetje schijnt hier, mmm ik ga de hele middag vrij vragen. Uren zat....
Fijne dag verder en hopenlijk tot snel, als mijn blogger enigzins mee blijft werken

4 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

De rotzooi verdwijnt hier nu wel langzaam maar zeker, maar dat komt alleen omdat we dingen wegdoen. Als het er niet is, kan het ook niet rommelig zijn. Want gewoon organiseren, dat lijkt gewoon nooit goed te blijven :(

Vlijtig Liesje zei

Balen dat je in de zooi moet thuiskomen. Ik had dat ook altijd, maar op een gegeven moment ben ik bewust tijd gaan inruimen om het huis netjes achter te laten voor ik wegging. Ik vond het zo akelig om in de rommel thuis te komen. Ik gunde mezelf een rustige thuiskomst. En sindsdien kom ik heerlijk thuis!

In rustig vaarwater zei

Ik heb graag het aanrecht aan kant als ik weg ga. Soms heb ik ook helemaal geen zin om iets op te ruimen en kom dan in een zooi thuis (waar wonen die kaboutertjes toch?). Maar vaak heb ik wel weer zin als ik terug kom en is de boel zo aan kant. Een mens, ik dan, zit raar in elkaar. Fijna dag!

geldover zei

Ik ben nu thuis en inderdaad de salontafel en het aanrecht zijn het grote struikelblok. Merk dat ik door de onrust op het werk daar niet al te lekker zit en dat zich dat nu ook op mijn huishouding weerspiegelt. Nu thuis dus mijn huishouding weer recht, wellicht komt t dan op t werk ook wel goed.