zaterdag 23 juni 2012

Nog een dagje Duitsland

Vandaag weer met de auto naar Duitsland gereden. Dochterlief wilde lekker uit eten en dat vinden paps en mams ook geen straf.:-)
We zijn dit keer met mans diesel geweest en hebben zowel op de heenweg als op de terugweg gas getankt. De rit kost 9 euro weten we nu. Dat verdienen we snel terug aan de bodschappen als we eens in de maand die kant op gaan en we kopen wat kleding voor dochter en manlief en schoenen voor mij.
Op een paar schoenen scheelt het een paar tientjes, maar ja je moet net geluk hebben dat ze ze in je maat hebben.
Vandaag een misverstand met manlief, ik wilde weer naar een grote supermarkt en kinderkleding kijken. HIj dacht dat we puur vor de kleding gingen en het uit eten en reed daarom een iets andere richting op. Uiteindelijk dus vandaag heen grote supermarkt gezien.
Nou ja het meeste had ik immers ook wel vorige week al gehaald. Heb voor dochterlief wat shirtjes met lange mouw al weer gescoord.Altijd handig voor maar 2 euro per stuk. Voor mezelf nog een lekkere luchtige broek voor 's avonds in huis of voor op vakantie.
We hebben binnenkort een bruiloft en ik wil eigenlijk nog een leuke set halen hiervoor. Ook gelijk zodat ik voor de rest van de zomer watleuks in de kast heb hangen. Waarschijnlijk gaat het een keer prijzig worden. Kan namelijk niet slagen bij mijn gebruikelijke winkel en de tijd begint enigzins te dringen nu.
Volgende week maar eens werk van maken.
Heb deze week een soda club verkocht op martkplaats, verdiensten 5 euro, dat is hetzelfde wat ik er destijds voor betaalde, alleen had ik er toen nog volle flessen koolzuur bij.Verkoop hem nu met 1 fles en breng de andere 2 terug naar de winkel waar ik er 4 euro aan statiegeld voor terug krijg.
Mooi werk dus en weer iets uit huis, wat ik ook niet onbelangrijk vind.
Volgende week maar weer eens op zoek naar nieuwe items.
Morgen gaan we naar het zwembad, dochterlief had er zin in. Hoop dat het een gezellige dag gaat worden.
Vanmorgen heb ik lekker kunnen uitslapen, manlief heeft zich om onze dochter bekommerd en ervoor gezorgd dat het huis geen mega chaos werd. Straks even snel alles aan kant maken dan blijft het van t weekend ook netjes.
Ik heb nog een bon op marktplaats gegooid, hier heeft iemand belang bij die hem wil komen halen. Hoop dus dat dat vanavond of morgen gebeurd, dan heb ik deze week toch 35 euro verdiend.
Helemaal goed. Zullen we zeggen weer een paar stenen? Ik ben er echt toe in staat om stenen te gaan tellen hier. Dan weet ik hoeveel elke steen daadwerkelijk kost. Haha.
Ik heb me net uitgeschreven van 'geld' miljonair, teveel lezen en het levert te weinig op. Kan mijn energie beter ergens anders op richten denk ik.
Ik blijf lid van panelwizard, daar krijg ik minder mail van maar wel per beantwoorde vraag 0,10 cent en per aangebracht lid een euro. Dat levert me dus meer op voor minder energie.
Nu nog op zoek naar een leuke hobby waar ik geld mee kan verdienen. Het liefst voldoende zodat ik mijn baan kan opzeggen.......


4 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Als je die geldbron hebt gevonden waarvoor je je baan op kunt zeggen, laat je het dan even weten? ;-)

En misschien is Affiliate4You ook wel wat voor jou, op mijn blog staat een banner (rechts). Je plaatst daar advertenties van en krijgt per klik en/of verkoop (moet je even kijken wat je het liefst hebt) een bedrag. Soms gaat dat best hard. En als iemand zich via jou aanmeldt, dan levert dat je €15 op. Dat zijn toch weer wat stenen! (Dus mocht je belangstelling hebben, dan nodig ik je natuurlijk van harte uit om je aan te melden via mijn banner ;-) )

CasaDiMama zei

Wij zitten hier heel dicht tegen de Duitse grens aan. Ik weet inmiddels precies wat ik hier aan boodschappen haal en die paar kilometer verderop in Duitsland.
Dat scheelt behoorlijk wat op maandbasis.
Verder is het ook leuk om weer anderen produkten te zien die je hier soms helemaal niet hebt.

Fia zei

We zitten ook te nadenken over een tripje naar Duitsland om inkopen te doen, ik en vriend zijn in 1 jaar tijd niet een keer alleen weggeweest dus het zou tegelijk een tripje voor ons tweeen zijn, maar welke winkels en supermarkets kan je in duitsland goedkoper eten en kleren inkopen dan hier in NL?? Kan wat tip gebruiken!

Groeten Ann-Sofie

geldover zei

Wij gaan vaker, kopen daar graag schoenen, met name rieckers deze worden hier bij de duurdre schoenenwinkel verkocht en daar bij de supermarkt. Verder zijn scheermesjes er erg goedkoop, zeep, shampoo etc. Chocolade, bakbenodigdheden, het heeft ook altijd zin om even bij het vlees te kijken.
Wij gaan naar de marktkauf en de kick dit is een winkel vergelijkbaar met de wibra, goede kleding voor weinig. Handig voor uni shirtjes in allerlei kleuren.Kinderkleding. Ook leuk om in de bakken te kijken wat ze hebben.