maandag 21 mei 2012

Werk

Vandaag weer naar mijn werk geweest, ben er na één dag weer helemaal klaar mee. Hetzelfde gekonkel als voor de vakantie en iedereen l*lt over elkaar en over hoe ontevreden men is. Blijkt dat tijdens mijn afwezigheid de chef even navraag heeft gedaan, omdat haar ter ore was gekomen dat we niet lekker in ons vel zitten. En wat denk je iedereen ontkent glashard dat er iets aan de hand is. Lekkere schijnheiligerds. Heb het even vreselijk gehad. Ik heb een persoonlijk gepsrek met haar aangevraagd, omdat ik er wel last van heb en er ook eerlijk uit voor durf te komen. Wil vooral vanuit mezelf praten en wanneer een ander tegen me konkelt over dat het maar allemaal niks is dan ga ik dat bot afkappen.... Bah ik baal echt even van alles en iedereen op mijn werk. Ben nu al blij dat ik volgende week weer een week mag bijkomen van mijn twee dagen werken.

4 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Jammer zeg, dat zo'n vakantiestemming in één keer om kan slaan. Wel heel herkenbaar overigens.

Vlijtig Liesje zei

Klinkt inderdaad naar. En wat jammer dat die anderen de kans niet aangrepen om de lucht te klaren. De opening was er immers.

Anoniem zei

ik heb in het verleden wel eens mijn mond opengedaan op mijn werk ,maar het gevolg was dat ik een waarschuwingsbrief kreeg over mijn presteren en tevens werd over geplaatst, dus hoe zeer ik er ook van baal, kritiek leveren over de werkplek doe ik maar niet meer.

grenouille zei

Balen zeg dat jouw eerste werkdag zo is verlopen.