donderdag 3 mei 2012

Tandartsbezoek

Vandaag was het dan zover, mijn tandartsbezoek. Bibberend nam ik plaats in de stoel. Gelijk maar aangegeven dat ik er vreselijk tegenop zag. Tandarts uitgelegd dat ik op twee plekken nu echt zeerte voelde ´s avonds. Hij heeft gelijk mijn mond bekeken en constateerde een gat die niet meer gevuld kon worden, dit gaat een wortelkanaalbehandeling worden. Verder de kroon in de kies ernaast. Het cement is hier los van gegaan wat resulteert in een niet vastzittende kies. )komt waarschijnlijk door het vele peuteren wat ik heb gedaan om het vuil uit het gat van mijn kies te krijgen' Daarnaast had ik sinds enkele dagen ook pijn aan de andere kant voorin mijn mond. Hij kon daar geen gat vinden. Ik mocht eerst foto´s gaan maken. Om er zker van te zijn dan ik geen ontstoken wortels had. Dit was godzijdannk niet het geval. Hij heeft op de kies die me zo zeer doet een goedje gesmeerd wat de zenuwen weer moet bedaren. Ik heb echter vanmiddg al weer behoorlijk veel pijn gehad. Ga dus zorgen voor voldoende ibrupofen in huis.... Vandaag niks geen geboor en geklier. Uitstel van executie tot augustus. Mits ik het van tevoren niet zo erg krijg dat ik er eerder tussen moet. Eerder was er geen plek....

4 opmerkingen:

Immie zei

Augustus?! Zijn ze daar gek of zo? Laten ze je echt tot zolang met pijn rond lopen? Nou, als ik jou was zou ik nog maar eens bellen/langs gaan en zeggen dat je het echt zolang niet gaat uithouden. Voor jezelf opkomen hoor! Sterkte!

Kniepertie zei

En jij maar aan de pijnstillers, alsof die zo fijn voor je lijf zijn!
sterkte en 'k zou toch proberen het volgende week ofzo op te laten lossen,
groet

Anoniem zei

Mijn tandarts heeft het ook heel erg druk maar als er iets gedaan moet worden ivm pijn dan maakt hij direct plaats. Augustus dat is nog 3 maanden weg.
Nicole

Anoniem zei

Dat vind ik belachelijk, dat je zo lang op een behandeling moet wachten! Bij mijn tandarts zit er hooguit 2 tot 3 weken tussen een controlebeurt en een evt. behandeling. Nu moet je steeds pijnstillers innemen, dat is toch ook niet gezond! Plus dat je er maanden tegen aan zit te hikken. ik zou bellen, en vragen of het eerder kan, omdat je zo´n last ervan hebt.
Groet, Tineke.