zondag 6 mei 2012

Jeuk is erger dan pijn...

Vannacht weer een heftige eczeem aanval gehad. Ik ben er om drie uur van narigheid uitgegaan. Zo'n jeuk dat je moet krabben, maar uiteindelijk gek worden van de pijn die je jezelf aandoet. Tegen 7 uur werd het minder en ben ik weer naar mijn bed gegaan waar ik om half elf vanmorgen wakker gemaakt door manlief weer uitkwam. Nu een beetje bankhangen. Heb al wel de boerencake gemaakt, welke echt fantastisch gelukt is. Manlief gaf me aan dat alles nog wel erg rood is, maar durf even niet te smeren, bang dat ik weer een aanval uitlok. We wachten het af en doen vanavond nog een smeerronde. Gisteren hebben we voor ons doen met geld gesmeten. Dochterlief vier paar gympen in allerlei kleuren en maten voor drie euro per paar. Ik was ineens door de beha's heen. Overal was de rek uit en ik heb dus 6 paar nieuwe gekocht. Kan goed slagen bij Hth, 12,99 euro per paar, heb een behoorlijke voorgevel dus moet goede beha's, wanneer ik naar een speciaalzaak ga heb ik geen goede voor minder dan 75 euro. Manlief had nog een paar thirts voor 3 euro per stuk. We hadde n nog een bon voor 4,80 euro uitzoeken. We kondern geen zaken vinden, totdat ik voor dochterlief een leuke bikini zag, waar ze een kort broekje bij kan dragen. Erg leuk maar wel aan de prijzige kant. 26 euro compleet. Echter de winkel had nog een aktie waarbij je bij drie artikelen nog eens 20% korting kreeg. Ik heb er dus snel een paar sokken bijgepakt, Deze kosten 2 euro maar al met al had ik nu 5,50 korting. We zagen hele mooie hortensia's, aangezien we volgende week op vakantie zijn en dan met moederdag dus niets geven hebben we de beide moeders een plant gekocht. Mooie planten voor 5 euro per stuk. Voor mezelf een kleine hortensia voor drie euro en een orchidee voor maar 2,90 euro. Het is een kleintje, maar toch leuk op de tafel. Al met al dus voor een dikke 100 euro uitgegeven en met tassen vol terug gekomen. Ik heb de orchidee voor mezelf behoorlijk in de knop gekocht, aangezien ik ze een week even geen water kan geven. Nog drie dagen werken en dan op vrijdagavond naar Italie. De weersverwachting is prima gemiddeld een dikke 25 graden. We moeten dus op zoek naar de zomerspullen.Hoe vervelend. ;-) Mijn kiespijn zeurt lekker door, zolang ik mijn kiezen maar niet op elkaar doet is er niets aan de hand. Begin steeds meer te denken dat ik wellicht 's nachts aan t tandenknarsen ben en daardoor mijn eigen kiezen afslijt. Ga het nog even aanzien, goed insmeren met die tandpasta en wanneer het dan nog te lang duurt, maar weer eens bellen met de tandarts.

6 opmerkingen:

Maaike zei

lekker dat je binnenkort op vakantie gaat.
Voor het tandenknarsen kan de tandarts je voor s'nachts een opbeet plaatje aan meten. Dit helpt ook bij tand klemmen wat ik doe en hierdoor heb ik zelf minder last van kiespijnen. Ik zat bijna maandelijks bij de tandarts. Nu is dit minder geworden, gelukkig. Succes met je kies en ik hooop dat je er geen last meer van hebt en zeker niet in de vakantie.
groetjes Maaike

consumandertje zei

ooh eczeem kan zo naar zijn ! hopelijk doet de vakantie in italie je een beetje goed. ( bij mij worden huid problemen minder door zee en zon)

Kniepertie zei

Exceem is zo vervelend jeukerig tot idd het pijnlijke toe, beterschap,
En die hortensia kan naderhand gewoon in de tuin,
groet

Anoniem zei

Ik ken het gevoel...Jeuk is verschrikkelijk! Op het moment dat je begint met krabben of wrijven wordt het alleen maar erger en breidt het zich uit. En er niet aankomen...
Vrijdagochtend ook naar de tandarts geweest...bij de eerste verdoving voelde ik alles, bij de extra verdoving ook nog...Raadselachtig, heb dit nog nooit eerder meegemaakt...

Anoniem zei

Fijne vakantie in Italie!!!

In rustig vaarwater zei

Heerlijk naar het warme weer toe. Stuur je ook een beetje deze kant op? Alvast een fijne vakantie!