vrijdag 20 april 2012

gratis, dit lijkt me wel wat

Gisteren weer eens op gratiz.nl gekeken. Leuk want meestal kan ik er wel iets vinden wat ik wil hebben. NU heb ik me ingeschreven voor de gratis pizza, even de timer op mijn wekker installeren, zodat ik me op tijd aanmeld. Verder ga ik op zoek naar de douchegel die erop staat. Ook het groene wc papier..., eens even kijken. Gisteren zijn we naar de kringloop op Urk geweest, even lekker struinen. Ik heb een mooie fietstas kunnen vinden voor dochterlief voor maar 3,50 euro. Was nog nieuw. Verder een waxinelichthouder voor aan mijn takken... 50 cent. Een fles weleda badolie 50 cent en een lampje voor op het nachtkastje van dochterlief voor 3,50 euro. Ze was er echt helemaal happy mee dus alleen daarom al een succes. Vond het wel een geslaagd struinuurtje. Kleding heb ik laten hangen, stond eerst wel met een paar stukken in de hand, maar die waren eigenlijk net te groot. Als je dan bedenkt dat je tegen de tijd dat ze het nodig heeft ook wel leuke kleding hebben, of je wellicht weer een zak kan krijgen dan is de keus voor mij snel gemaakt. O ja, voor manlief hebben we een tupperwarepompje gekocht. Hij gaf aan dat zijn bad en douchegelflessen nog wel eens kapot vallen in de douches onderweg of dat de heleboel uitloopt in zijn beautycase. Hopenlijk is dat hiermee opgelost.50 cent. Op de tergweg naar huis besloten we nog even een italiaans ijsje te gaan eten in de stad, je moet toch vieren dat papa thuis is.:-) Omdat we toen in de stad waren ook naar de Hema geweest, ik heb ergens een blog gezien met heerlijke cappucino. Er werd aangegeven dat ze het met een melkopschuimer van de Hema had gemaakt. Thuis dus direct aan de gang, maar ik doe waarschijnlijk iets niet goed, want mijn schuim slaat binnen de kortste keren dood, en dan heb je dus gewoon koffie met melk. Heb het nu met houdbare melk gedaan, wellicht dat het beter gaat met verse melk? Zo meteen moet ik aan de strijk ben weer hard aan het proberen om dit uit te stellen. Bah wat heb ik hier een hekel aan. Heb het dan ook weer vreselijk laten oplopen. Ik vind het knap als je alles altijd direct in de kast wegwerkt.

4 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Gezellig zo'n bezoekje aan de kringloop! Ik geniet daar ook altijd van. Het is ook prettig dat de keuze niet overweldigend is, zoals in winkelcentra.

Strijken doe ik gelukkig nooit.

Anoniem zei

melkschuim krijg je het beste val volle melk

Lekker Leven Met Minder zei

Ik kies dingen uit op of ze wel of niet gestreken moeten worden, dat scheelt wel erg. En de bloesjes van vriend doen we alleen als hij er geen trui over aan hoeft. Scheelt ook enorm.

Lot zei

Ik gerbuik magere houdbare melk en ben best tevreden over het schuim. Ik doe er iets cacao en wat poederzoetstof over, lekker!