maandag 26 maart 2012

Balen

Vandaag moest ik naar mijn werk, Ja ik weet t Wees blij dat je werk hebt..., maar het was een extra dag. Zonder met mij te overleggen ingepland, want belangrijk belangrijk er moest vergaderd worden en ik MOET daarbij zijn.
Kom ik vanmorgen helemaal al over de z**k aan op mijn werk, omdat er vanmorgen van alles misging voordat ik er was, blijkt dat men even vergeten was dat er zo'n BELANGRIJK overleg was en dat men elders een ander BELANGRIJK overleg had. Nl hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers minder verzuimen.
Nou heb ik daar wel een idee over. Zorg ervoor dat je er bent voor je medewerkers en al helemaal wanneer je deze op zijn VRIJE dag VERPLICHT laat terugkomen, terwijl ze eigenlijk al op het tandvlees lopen en al genoeg hebben aan de uren die ze normaal gesproken geacht worden te komen.
En als ze dan met vragen of problemen aan je desk staan los ze dan op en mompel niet iets van Ja ze werken daar nu eenmaal zo....
Ik had vandaag echt behoefte aan een boksbal waar ik eens even flink op mocht slaan. Manlief belt me net dat hij thuiskomt. Hoop dat hij mee wil een flink stuk lopen, zodat ik mijn frustratie eruit kan lopen, heb het echt heel erg gehad....En mocht hij dat niet willen dan heb ik het toch even lekker met jullie gedeeld. :-)


Net even op de site van milieu centraal gekeken en ik blijk een zeer zuinige energieverbruiker te zijn. Ons jaarverbruik is ong 4775 kwh en gas 1709
Hoor bij de 10% van de zeer zuinige gebruikers. Inhoud van onze woning is 620 kuub.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Adem in, adem uit, adem in, adem uit. Blijven herhalen!

Bazen: het is heel fijn dat ze aan het eind van de maand salaris overmaken, maar anders...

Geniet van je avond en hopelijk loop je de stress er lekker uit.

Lekker Leven Met Minder zei

Oei, dat is wel balen! Maar niet te lang bij stil staan, dat is het niet waard. Het is wel heel vervelend, maar je hebt dan nu uiteindelijk tenminste niet bij een of ander overleg hoeven te zitten, toch?

Anoniem zei

Ik vind dit een vrij negatief blog! Ik lees hier nu al een tijdje mee, maar over het algemeen gaat dit blog niet over bezuinigen, maar over je frustraties. Het gaat over ziektes van jezelf, man en kind, je hebt het altijd overal mee gehad, je bent moe, uitgeblust of boos..... Kom op, zie alles eens wat positiever in! En tel je zegeningen! Je hebt een man, een kind, je woont in een goed huis, jij en je man hebben werk, je kunt af en toe eens met vakantie, zoals pas nog een weekendje naar Barcelona, enz.Maar altijd is het hier klagen en klagen! Wees eens blij, dat je gezond bent, en ga lekker wandelen in de zon! Misschien knap je daar eens van op.
Groet, Tineke.

geldover zei

Hallo Tineke,'
ik snap je reactie, maar heb mijn blog mede als uitlaatklep, en je hebt niet half een idee hoe mijn gezondheid is neem dat maar van me aan. Deze blog is van mij en ik schrijf daarop wat ik erop wil schrijven. Mocht je het niet aanstaan dan zou ik zeggen kom niet meer langs....Ik kies mijn eigen onderwerpen uit en laat me niet door jou de les lezen. Ik denk dat een deel van mijn frustratie ligt in de manier waarop je je stukje hebt geschreven, in de gebiedende toon daar heb ik echt een allergie voor. Dus wanneer je het niet aanstaat Goodbye....