woensdag 18 januari 2012

Wat te doen?

Ik zit de hele middag al te dubben,ben net bij mijn ouders geweest en mijn moeder was al volop in het opruimingsfeest gedoken. 75%korting bij zeeman en koopjes van de trekpleister. Ik durf niet zo goed te gaan, omdat ik weet dat ik vaak helemaal losga bij van die akties. Aan de ander aknt maillots voor 75 cent voor dochterlief kun je nooit teveel hebben. Zelf een mooi en lekker warm fleecevest gekregen voor mezelf, 2 euro.
Ik wordt hier wel erg blij van. Dus of ik zo standvastig de hand op de knip kan blijven houden?
Moet er nog maar eens een nachtje over slapen. Wellicht dat ik morgen dan alsnog heen ga. Voor vandaag maak ik spaghetti, heb nog prei en uien liggen en heb er al kipfilet uit de vriezer uitgehaald. Vla is door de baas aan het begin van de week al betaald.
Van de week de winkel nog niet gezien op het eten kopen voor mijn werk na dan.
Zie dat mijn leven in puin in de herhaling is, aangezien ik aan deamerikaanse serie verslaafd was ga ik even kijken

2 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Je kunt ook een lijstje maken met dingen die je nog nodig hebt en daarvoor een budget vaststellen. Zie je wat dat op het lijstje staat, leuk, meenemen. En wat er niet op staat mooi laten liggen. Ik weet niet hoe oud je dochter is, maar waarschijnlijk nog niet zo oud dat ze niet meer uit maillots groeit. Dan is 75 cent niet veel, maar dat wil nog steeds niet zeggen dat je er 20 nodig hebt, om maar een voorbeeld te geven.

Maar dit kan alleen als je inderdaad een beetje standvastig kunt zijn, dat is niet altijd even makkelijk. Goed dat je met de boodschappen nog zo goed uitkomt, dat scheelt weer! Ik ga zo eens kijken wat hier nog in de kast ligt, zou mooi zijn als ik vandaag - en het liefst ook morgen - niet meer hoef.

Anoniem zei

De dingen die je de komende maanden toch nodig hebt zou ik zeker nemen. En heb je al genoeg voor dit seizoen, dan is het heel fijn om voor dat kleine bedrag, er alvast een paar voor volgend jaar aan te schaffen in neutrale kleuren en 2 maten groter. Kleuren die ze verder nooit draagt zou ik ook voor 75 cent niet kopen. Neem een bedrag contant mee waar je niet boven wilt gaan.