vrijdag 27 januari 2012

vervolg grote schoonmaak

Kon er geen genoeg van krijgen en heb vanmiddag ook gelijk de buitenboel beneden aangepakt, de ramen gewassen en de kozijnen meegelapt, na de storm en het vuurwerk kon je zien dat het nodig was. De voortuin heb ik van de week al een keer aangeharkt dus de voorkant is nu gedaan. Als het morgen weer zulk weer is wil ik de achtertuin omspitten, hoorde dat het volgende week hard gaat vriezen dus dan gaat t me niet meer lukken.
Twijfel nog of ik morgen de hogedrukreiniger ga pakken, onze achterplaats is echt vreselijk groen nu. Aan de andere kant denk ik dat wanneer ik t in het voorjaar doe ik het in één keer kan gaan doen. Waarschijnlijk moet het anders straks nog een keer.
Manlief lag vandaag weer met een dikke deken op de bank, 's middags weer getemperatuurd en hij had weer bijna 40 graden en dat na twee antibiotica kuren. Hij is er echt gammel van.

Mijn auto is vandaag gemaakt, maar hij kwam niet eens de bank uit om eens even te kijken. :-(
Dan is ie wel echt ziek.

Ik heb net vitamientjes gehaald in de vorm van mandarijnen en kiwi's.
Morgen de verjaardag van een nichtje. Moet nog even verder op zoek, heb al 6 lekkere gezichtsmaskertjes gehaald, nog even kijken voor doucheschuim en shampoo en een mooie badhanddoek en dan heb ik een cadeautje klaar denk ik. Als ik er morgen niet aan toe kom dan wordt het toch geld geven en de maskertjes inpakken, zodat dochterlief deze kan geven.

Hopen dat mijn werkspier morgen net zo werkt als vandaag. Ik wordt hier echt blij van. Straks even een was in de machine gooien die ik vannacht laat draaien, dan hebben we de eerste weekendstroom weer te pakken en moet ik in ieder geval morgen nog iets doen, helaas is het me niet gelukt om het dekbed en de badhanddoeken buiten te laten drogen, maar nu hangen ze in de kamer en door het kleine beetje wasverzachter dat erin zit ruikt het hier nu ook heerlijk fris, haha.

2 opmerkingen:

inrustigvaarwater zei

Via via kwam ik op je blog en ik ga je volgen.
Je hebt het goed te pakken, fijn als alles weer fris is.
Beterschap met manlief.
Fijn weekend

Oog op de Toekomst zei

Kun je mij ook niet even aansteken met dat schoonmaakvirus? Er komt bij mij helemaal niets uit mijn handen de laatste dagen :-)