vrijdag 13 januari 2012

Help!!!!

Ik kan niet meer bij de reacties komen.
Heb gisteren eea gewijzigd op dit blog en nu krijg ik wanneer ik klik op reacties een mooi wit scherm. Gelukkig laat ik de reacties wel doorlinken naar een mailadres, maar zou graag ook weer gewoon kunnen bloggen.
Iemand tips?

Lees net dat realmam er ook last van heeft, dan maar afwachten. Weet dus allemaal dat ik om deze reden bij blogspot geen reacties kan achterlaten en dat ik jullie reacties nu via de mail moet en gelukkig kan lezen.

3 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Wat kun je precies niet meer? In het achterste deel bij de reacties komen? Of kun je zelf geen reacties achterlaten?

mevrouw Opdebank zei

Hi Geldover, dank je wel voor je lieve reactie op mijn berichtje van vanmorgen! Doet me echt goed.
Ik heb geen tip voor je. Heb geen verstand van blogspot, maar las in een ouder logje van je wel iets over zelf groente verbouwen. Ken je: http://www.makkelijkemoestuin.nl/? Leuk om te lezen hoe je beperkte ruimte goed kunt gebruiken. Wij hebben 2 vierkante meter bakken (zelf gemaakt) en ik vind het zo leuk! Echt groene vingers ontbreken, maar misschien worden ze nog eens groen.

Realmam zei

Ik heb er ook last van in internet explorer, gisteren ook al, dus ik denk niet dat het komt door jou. Dit type ik via firefox en dan krijg ik geen problemen. Maar wel irritant! Helemaal als je wilt reageren en als het dan niet lukt :( hopelijk is het gauw opgelost.