donderdag 12 januari 2012

Benauwd

Van de week in huis de boel behoorlijk de boel gelaten.
Denkend in pak het donderdag wel op als ik weer vrij ben.
Maar gisterenavond na een hele dag werken en nog een vergadering na tot 21.00 uur was ik stuk. Ben dus zo uit de auto gestapt, trap op gelopen, gedoucehd en naar bed gegaan.
Om vanmorgen benauwd weer op te staan. Ben al weken een kriebelhoest aan het weghoesten, maar nu voel ik echt dat mijn longen dichtgeknepen zitten.
Adem halen door een rietje dus. En ik moet nog zoveel van mezelf. Net wilde ik de vaatwasser uitruimen, deze was niet half schoon geworden, alles dus met de hand na gedaan. NU zo eerst een kop koffie, ze zeggen dat caffeine helpt bij benauwdheid.
Probeer maar te rusten en wat tussendoor in kleine stukjes aan te pakken, wie weet kom ik dan vandaag met de benedenverdieping wel over.
En anders als ik me beter voel moet ik maar eens een weekje vrij inplannen zodat ik rustig kamer voor kamer echt goed kan doen.
Verder een vraagje mbt mijn giveaway, ik zie dat er nog niemand heeft gereageerd, en vraag me af of ik er beter een ander item op kan zetten, of dat iedereen afhaakt, omdat ik vraag om er zelf iets voor terug te plaatsen?

1 opmerking:

CasaDiMama zei

Ik zie bij jouw blog geen give away. Of ik moet erover heen kijken, maar misschien is dat het?
Verder werkt caffeïne niet tegen benauwd gevoel of kriebelhoest. Dat is codeïne (basisopleiding doktersassistente) Maar je kan het best bij de apotheek wat fluimicil halen.
Dat is fijn spul.