dinsdag 3 mei 2011

drukke dagen en zo moe

Gisteren ben ik om 19.00 uur al voordat mijn dochter naar bed moest in mijn bed gedoken. Ik was zo moe dat ik letterlijk mijn ogen niet meer open kon houden. Heb tegen mijn man gezegd dat ik echt eerst een uurtje moest slapen. Dat uurtje werden uren, vanmorgen werd ik namelijk om 7.00 uur weer door dochterlief gewekt. Snap t nog steeds niet dat ik zo lang heb liggen slapen, merk dat mijn lichaam ook nog een gap van 11 uur moet overbruggen.
Waar ik dan zo moe van was. Nou, van de supergezellige dagen die ervoor zaten. Vrijdagavond was ik de hele avond alleen in huis. Dochterlief was moe en dus zijn we niet naar de lamionoptocht in de stad geweest, deze schade hebben we de dag erna wel ingehaald. 's Morgens stond ik om 7.00 uur naast mijn bed om alvst een keer zonder gezin over de vrijmarkt te lopen. Gelukkig merk ik dat ik verzadigd begin te raken. Ik kwam terug met alleen een plantje munt, deze stond al lang op mijn verlanglijstje, dus was ik extra blij toen ik hem vond, moest er nog 1,50 voor neertellen, maar aangezien ik toch in goede stemming was was dit geen probleem.
Ben naar huis gegaan en om half negen lekker ontbeten met zijn drieen. Daarna lekker kalm aan gedaan tot een uur of één. Toen kwam mijn mans neef weer, kennelijk was het relaxen bij ons vanlaatst zo goed bevallen haha, we zijn nu met zijn allen nog een keer de vrijmarkt over gegaan. Heb toen nog twee splinternieuwe badpakken in mijn maat kunnen vinden voor 5 euro. de kaartjes zaten er nog aan. Haha aangezien ik de vrouw kende die erin had moeten passen wist ik dat ze ze wel drie maten te klein had gekocht. Haar pech mijn geluk. We hebben de kinderen lekker laten dollen op het springkussen en zijn tegen 16.00 uur gaan wokken. daar was het nog lekker rustig, de kinderen konden daardoor rustig ook hun draai vinden. Na afloop was er taptoe in de stad, deze bekeken en toen naar huis om alsnog de lampionoptocht bij ons in t dorp te zien. Toen ik om half twaalf mijn bed inrolde was ik dan ook echt te moe om nog pap te zeggen.
O ja vergeet ik nog te melden dat we ook nog een weekend weg hebben geboekt in GRamsbergen voor volgend weekend met husbie's neef.Voor 100 euro per gezin vinden we het toch nog lekker on weg te gaan.
Zondag zou mijn familie bij ons komen eten, we hadden nog een wokpakket en hebben de skottelbraai buiten gezet. Met het nodige lekkers erom heen hebben we heerlijk gegeten, toen de visite om 18.00 uur wegging heb ik opgeruimd en kwam dus om 19.00 uur tot stilstand en toen kon ik echt niet meer. Haha. Maakt me lekker niets uit hoor. Ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren en wanneer ik het niet doe wordt ik echt ziek.Manlief gaf vanmorgen toen ik hem belde ook al aan dat ik zo lag te snurken dat hij me daarom ook niet wakker heeft gemaakt.TELEFOON OF IK MEE NAAR DE MARKT GA JE JOH TUURLIJK........

1 opmerking:

mevrouw Duck zei

Heerlijk toch een keer lekker vroeg naar bed. Je lichaam heeft het zelf dus aangegeven. Goed luisteren naar je lichaam. Dat voorkomt ziektes.