woensdag 27 oktober 2010

Wie doet er mee?

Op www.iex.nl start er per 1 november weer een competitite beleggen.
Ik lees vaak de reactie ik zou het ook graag doen. Dit is je kans. Het lijkt me ontzettend leuk om met een groep mensen samen een minicompetitie te houden.
De hoofdprijs van iex is 10000 euro en er zijn ook kleinere prijzen te winnen. Beleggen is niet alleen inzicht hebben, maar ook geluk. Zo is de afgelopen week bijvoorbeel het aandeel binckbank 20% gestegen. Ik heb ze vandaag met verlies van de aan- en verkoopkosten verkocht, iets erna liepen ze nog verder op en ik had zelfs een 60 euro winst kunnen pakken, jammer niet meer achterom kijken. Ondertussen zit er nu iets meer dan 20.000 euro in de pot en heb ik nog een verlies van een kleine 2500 euro.
Je mag fictief met 100000 euro aandelen kopen, persoonlijke vind ik het erg leuk dat er met de werkelijke koers van de aandelen wordt gespeeld, waardoor je al mooi wat inzage hebt, mocht je over een jaar toch beslissen om voor eht echt te gaan.
Wil je meedoen log dan in op www.iex.nl, je kunt op een gegeven moment kiezen voor de subleague, als je dan kiest voor geldover is het wachtwoord ikdoemee. Wanneer er veel mensen meedoen doe ik ook fanatiek het hele jaar mee. hierbij beloofd.
En wie weet kan er iemand van ons de 10000 euro opstrijken.Droom Droom Droom

1 opmerking:

makedaka zei

Hoi,
Lees al een hele tijd met je mee.
Leuk weblog heb je!
Ik heb me aangemeld en doe dus met je mee.
Moet alleen nog even uitvogelen hoe alles werkt.
Ik hoop dat je me wil helpen?
Groetjes van makedaka