maandag 8 augustus 2016

Laatste week van mijn vakantie

Manlief is vanmorgen al begonnen met zijn nieuwe baan en ik heb nog een weekje met mijn meiden. Heb hele plannen maar denk dat t beter is om t een beetje te laten komen zoals de week komt. Vanmorgen vroeg werd ik nl al gebeld of ik naar mijn vader kon gaan omdat ie in het huis van mijn tante aan t kijken was. Uiteindelijk ben ik dus tot een uur of vijf de deur uit geweest. Ach de boek thuis loopt niet weg aan de andere kant is t ook wel lekker als ik straks vanuit een heerlijk georganiseerd huis naar mijn werk toe kan. Heb de tong nu op de schoenen hangen maar ga er morgen wel vroeg uit want de container moet aan de weg en er kan nog van alles bij in. Volgend jaar krijgen we hier een nieuw duur afbalsysteem en kunnen we alleen nog maar kleine zakjes in een ondergrondse container kwijt. Dat motiveert me nu om de wat grotere dingen nu alvast mee te geven.
Denk dat ik ook de tuin alvast wat ga opruimen in de groene in de loop van de week. Dit kan dan in de groene die komt donderdag alweer. Deze mogen we gratis laten ledigen. 
Nu nog even de volleybalsters vanaf de bank aanmoedigen. Ben helemaal geen sportfanaat maar t is wel erg spannend

2 opmerkingen:

Original handmade by Janneke zei

Heerlijk hoor, nog een weekje vakantie. Geniet er nog maar lekker van!
Bij ons in het dorp moeten we sinds juni al het afval scheiden, en ik moet zeggen dat het verbazend goed gaat.
Zelfs de kids werken er aan mee ;-)
Ik heb wel geïnvesteerd in een afvalsysteem met 4 bakken voor in het keukenkastje, maar heb bijna niets aan restafval.

Groetjes Janneke

Vlijtig Liesje zei

Fijn dat je man met zijn nieuwe baan is begonnen! En het lijkt me zeker prettig om weer buitenshuis aan het werk te gaan vanuit een thuis dat goed op orde is.