woensdag 11 november 2015

En weer door.....

KEr is veel gebeurd de afgelopen dagen, dingen die ik (nog) voor mezelf hou. Misschien deel ik t later, misschien wel nooit. 
Ik wil de draad weer op proberen te pakken. Gisteren met een hele lieve collega een stukje gelopen in de pauze. Hij was net terug nadat hij overspannen thuis heeft gezeten. En daar waar we eerder weinig contact hadden voelde het nu zo goed om met elkaar te praten. We hebben elkaar gewoon bedankt zo fijn was het. Staan nu allebei heel erg open voor elkaar merk ik. Waarschijnlijk blijven we ook volgend jaar elkaars collega.
Aankomend weekend mag ik samen met mijn schoonzusje genieten van een weekend weg, we blijven een nachtje in een hotel slapen. Heel erg fijn doen we elk jaar samen met nog drie dames. Normaal in een huisje maar nu de anderen allemaal moesten afzeggen hebben.we besloten het lekker met zijn tweeën te doen.
Vandaag ben ik tien jaar getrouwd nog iets om dankbaar voor te zijn. Ondertussen hebben we twee hele lieve meiden, ook daar geniet ik elke dag van. Ik heb met de oudste afgesproken dat zij vanmiddag mag bepalen wat we gaan doen. Ga ik deze morgen eens even in huis het een en ander aan kant maken. Lekker alle bedden verschonen en de slaapkamer van de oudste eens grondig aanpakken want helaas deze dame lijkt op haar moeder en is net zo creatief maar ook net zo'n rommelkont.
Fijne dag!

3 opmerkingen:

Pecunia zei

Wat het ook is, sterkte er mee. Geniet van de fijne zaken die je nu ook beschrijft.

Amandjuh88 zei

Gefeliciteerd met jullie 10 jarig huwelijk! Voor de rest sterkte met de andere dingen....

Original handmade by Janneke zei

Geniet van de mooie dingen, dat zijn de lichtpuntjes!
Van harte gefeliciteerd met jullie 10 jarig huwelijksjubileum.

Groetjes Janneke