dinsdag 8 oktober 2013

Voel me ziek en behoefte om iets creatiefs te doen

Zou het nu echt gaan doorzetten? Gisteravond al vroeg naar bed gegaan omdat ik rillerig werd. Vandaag voel ik me de hele dag brak, overal spierpijn en ik heb een hoest als een zeehond. Getsie. Moeite met ademhalen ook, beetje zwaar. Net nu alles zo lekker liep met mijn gezinnetje. Vanmorgen had ik twee buurvrouwen verwacht dus om zes uur samen met man het bed uit, hij naar zijn werk, ik aan het werk in huis. Zat om 10.00 uur dan ook helemaal spik en span in huis, bleek dat ze volgende week komen. Nou ja was in ieder geval mijn huis lekker aan kant. Doen we morgen de bovenverdieping nog even en dan houd ik het erbij voor deze week (als ik tenminste mijn bed een beetje fatsoenlijk kan uitkomen) Verder heb ik ontzettend behoefte aan iets creatiefs op de pakken, maar weet nog niet goed wat. Komt tijd komt raad, mijn handen jeuken gewoon.

3 opmerkingen:

Daantje zei

Beterschap in elk geval!! Hoe is het afgelopen met de harde schijf trouwens??

geldover zei

ze zijn er naar aan het kijken, ze belden in ieder geval in welke map ze moesten zoeken en vroegen of ze in mans map stonden. Zijn dus al verder dan ik dacht. Maar hoor binnen 5 dagen. Zo ga ik nu naar bed...

In rustig vaarwater zei

Je was een poosje geleden met iets begonnen wat je aan de wand kon hangen, met een hart of zo. Misschien dat afmaken, voor je aan iets nieuws begin :-)? Of heb je dat al af?
Enne..., beterschap!!