maandag 28 oktober 2013

Twee maanden...(en denken jullie nog aan mijn give away)

Twee maanden geleden werd ik wakker met wat kleine krampjes. Manlief bleef thuis van t werk, ik knuffelde mijn dochter nog eens even extra die morgen. Tegen negen uur belde ik de verloskundige op...Onze jongste is vandaag al weer twee maanden. Ze groeit werkelijk als kool. Lacht nu als je haar aanspreekt. Wat een rijkdom. Vanmorgen legde ik jongste en oudste dochter even naast elkaar. Ze hadden samen al de grootste schik. Nu is de oudste weer naar school en ligt de jongste weer in har bedje. Ik ga de boel van de vakantie weer verder opruimen. Het meeste is ondertussen al gevouwen en kan weer de kasten in. Heerlijk als straks alles weer op stee is. Kachel aan en dekentje over.....mmmm Mijn give-away gaat er dit weekend uit dus mocht je nog mee willen doen geef dan even antwoord op mijn vragen van vorige week. Voor deze week allemaal vast een fijne week toegewenst.

3 opmerkingen:

Vlijtig met zuinigheid zei

Ook ik wil graag meedoen met de cadeaubon van de e reader. Heb sinds een halfjaar een e reader en heb nog een waslijst aan wensen voor boeken, dus graag.
1. Ik vind het altijd leuk om te lezen hoe het in andere gezinnen met de financien gesteld is, met name op huishoudgeld gebied.
2. Vlijtig met zuinigheid is mijn blog.
3. Ik woon in de provincie Limburg
4. Voor 5 euro zou ik ingrediƫnten kopen om wafels te bakken, deze verkopen en dan de opbrengst schenken aan een goed doel. Dit wordt hier jaarlijks op de basisschool gedaan, dus eigenlijk is het al een bekend iets, maar het verdient erg goed voor het goede doel.

Ernie zei

Ik heb geen e reader dus........

Vlijtig Liesje zei

Klinkt gezellig zeg. Het gaat inderdaad snel, dat opgroeien.