dinsdag 4 december 2012

Ik heb nog zoveel te doen......

Vandaag mag ik weer een dagje naar mijn werk.
Momenteel staat de telefoon er roodgloeiend. Dit heeft te maken met het einde van het jaar.
Mensen willen nog van alles regelen. Dat zorgt ervoor dat ik behoorlijk moe in huis kom. Als manlief dan wel een keertje thuis komt heb ik geen zin om van alles te gaan doen in huis. Ik maak een lekkere maaltijd klaar en we genieten vanhet eten en van elkaar. Heb gisteravond nog wel even een was gedraaid en een nieuwe in de machine gegooid. Die kan ik straks nog even voor het werk ophangen.
De was van gisteren heb ik net al gevouwen.  Morgen heb ik een vrije dag, maar dan is mijn dochter 's middags thuis, wil dan ook aandacht voor haar hebben, donderdag  mag ik weer naar mijn werk en vrijdag is mevrouw jarig.
Moet nog even met haar kijken wanneer we haar feestje gaan houden en wie we daarvoor uitnodigen.
Wil iets van sieradenkistjes gaan versieren en wat spelletjes doen die ik zelf ook vroeger deed. Hopen dat het een beetje een geslaagde middag zal worden. Met wel alles alleen doen, maar aan de andere kant, heb een opleiding als activiteitenbegeleidster gedaan dus moet het lukken. Heb wel voor hetere vuren gestaan. Wil de benedenverdieping nog een keer door met stofdoek, stofzuiger en zwabber.
De tuin laat ik maar even wachten tot volgende week, hopen dat niet alles bevroren is dan.;-(
Wil jullie allemaal een fijne dag toewensen.

2 opmerkingen:

Opnieuw Beginnen zei

Bij mij op de zaak is het ookdruk. 1,5 mensen weg en voor twee mensen werk bij gekomen. Ik ben redelijk afgeknoedeld 's avonds.

Vlijtig Liesje zei

Dat klinkt pittig! Ik kan me voorstellen dat je dan 's avonds weinig puf meer hebt. Een sieradenkistje versieren is altijd erg leuk, even als een schilderijlijstje. Zeker met een foto van het kind er in.