maandag 22 oktober 2012

Leuk weekend gehad.

Nou het weekend weg met drie andere dames was ontzettend gezellig, we hebben lekker op een mega rommelmarkt kunnen struinen. De buit viel dit jaar voor mij wel wat tegen, maardatmag de pret niet drukken. Ik had gehoopt allerlei kadootjes voor sinterklaas te kunnen vinden, maar het aanbod bestond uit 50% handelaren die met allerlei 'zooi' staan, maar daar echt hun brood mee willen verdienen. Dan had je ongeveer 30% met mensen die voornamelijk een kraam met kleding hadden. Aangezien ik een maat 52 draag is dit ook niet aan mij besteed, de andere 20% waren kramen met mensen die echt de zolder hadden leeggetrokken. En ook hier was het aanbod anders dan andere jaren. Kan er niet echt de vinger op leggen, maar andere jaren kwam ik echt met veel meer speelgoed voor dochter thuis.
De buit was nu drie of vier broeken, een leuke rok en wat shirts voor dochter. Een spirograph die op haar verlanglijstje stond en verder nog een spel van vtech waarbij je allerlei spelletjes op de tv kan spelen.Ze heeft de kadootjes al gehad van me, want ja als je weggaat is het ook leuk als ze iets krijgen.
Wat ik verder nog he gezien is een heel mooischilderij dat ik ook graag in mijn kamer zou willen hebben. Probleem was alleen dat ze er 300 euro voor vroegen. Maar k had mijn fototoestel bij me en heb een foto gemaakt. Denk dat ik hem zelf voor ong 30 euro in elkaar kan zetten. Als ik hem af heb maak ik een foto voor jullie. Alleen nog even tijd vinden om hem te maken...

Hierbij wat voorbeelden van de originelen...

http://www.river-paintings.nl/pages/collectie.html

4 opmerkingen:

TIO zei

Heel mooi! ben benieuwd.

Moneypenny zei

Tja, het kan niet altijd raak zijn. Klinkt wel gezellig.

Vlijtig Liesje zei

Op zo'n markt verwacht je bedragen van 300 euro eigenlijk niet vind ik. Dat is ook niet zo leuk.

geldover zei

haha, deze heb ik zien hangen bij expo in den bosch...