vrijdag 14 september 2012

Instellingen weer ok

Vraag me niet wat de doorslag heeft gegeven, maar het lijkt erop dat mijn instellingen weer ok zijn.

Vandaag heb ik een niet zo'n lekker dagje. Zit niet lekker in mijn vel, heb het koud en voel me een beetje depri.
Dit terwijl de nieuwe tandarts me het compliment net maakte dat ik zo'n opgewekt persoon leek en of dat altijd zo was.Tuurlijk.... Kan kennelijk goed toneel spelen.
Mocht net heen om een kies te laten trekken, maar halverwege brak het bovenstuk af en kon de tandarts niet verder, omdat één of ander apparaat in bestelling is. Balen dus.
Ondertussen wel mijn tandvlees los liggen. Moet nog extra voorzichtig zijn, ivm infecties ook dus.
Zit erover te denken om straks onder de zonnebank te gaan liggen. Wellicht dat ik dan van binnen en buiten een beetje opwarm. Het liefst kroop ik in een sauna. Wellicht dat een kokend hete douche en daarna de zonnebank hetzelfde effect heeft.
Al betwijfel ik of de douche zo'n goed idee is. Mijn bekkie is nu nog half verdoofd, tandars heeft me al voorbereid op pijn. Ook na de extractie van de kies zal ik zo'n drie dagen een opgezwollen gezicht hebben. Fijn vooruitzicht :-(
Heb hem nu wel in mijn vakantie kunnen plannen.Nou ja maar eens kijken of die zonnebank me kan helpen weer op temperatuur te komen.

6 opmerkingen:

Caro zei

Misschien wel een heel goed idee om even lekker onder de zonnebank te kruipen...Sterkte met je kies!

Vlijtig met zuinigheid zei

Jammer dat je weer terug moet. Kun je maar beter achter de rug hebben. En de sauna is idd heerlijk. Kun je lekker opwarmen.

Anoniem zei

Jeetje, het zit je ook niet mee de laatste tijd, zeg!Ik kan me goed voorstellen, dat je niet lekker in je vel zit. Neem de tijd en de rust om alles te verwerken. En een zonnebankkuur is misschien wel een goed idee! Geeft misschien ook weer energie. Groet, Tineke

Eurootje zei

Hoe kan hij je nu met een 1/2 kies wegsturen?
Hoop je er weinig last van heb..

lekker warm onder douche, misschien helpt het wel.

geldover zei

Alleen het gedeelte onder het tandvlees zit er nog in. HIj heeft een apparaatje nodig om hem naar boven te wippen. Deze was stuk, nieuwe is al besteld, maar nog niet binnen.:-(

Pot Jan Drie Dubbeltjes zei

Zo da's een tandartsbezoek om van te balen, hopen dat je kies er snel helemaal uit kan!