dinsdag 28 augustus 2012

Vandaag gewerkt

Vanmorgen naar mijn werk gegaan, er was sinds gistermorgen niets meer aan de hand.
Was, want op het werk merkte ik dat ik duidelijk naar het toilet moest. Helaas weer helder bloed...En daar zit je dan, was een uur te vroeg, omdat ik manlief ook eerst naar zijn werk had gebracht.
uiteindelijk toch gebleven. Maar echt lekker zitten doe je niet. Elk uur een toiletbezoek waarbij het dan weer twee uur rustig was en dan ik weer het idee kreeg dat naar de wc moest, omdat ik op een soort van bal zat. Lucht erop, beetje bloed en dan kon ik weer een uurtje toe.
Toch krijg ik steeds meer vertrouwen en steeds meer het gevoel dat het de baarmoeder moet zijn. HEt is vreemd dat het elke keer gebeurd na activiteit in de buurt van mijn baarmoeder. MOrgen gaan we achter de roosvicee laxo aan, wellicht dat dit me al wat minder bloedverlies gaat geven. Verder gaan we lekker vroeg naar bed.

4 opmerkingen:

Eurootje zei

Misschien toch een in-nestelings bloeding (had ik al eerder geopeerd)
Zoek maar eens op internet.. dit kan echt wel even aanhouden.
Als je voor het eerst zwanger bent is het voor je baarmoeder ook vreemd.. niet ieder lichaam past zich meteen aan.

geldover zei

Ik ben voor de tweede keer zwanger..En denk nu dat het geen innesteling is, maar een adertjes of mijn baarmoedermond. OMdat het nu een week aanhoudt en eigenlijk op het moment dat ik druk zet een rood toiletpapier geeft. Maar ja heb eens een klein wondje en een nat wcpapiertje, moet je eens kijken hoe snel de boel rood kleurt. Bloedverlies is gelukkig minimaal denk ik nu en buik wordt ook rustiger. Volgende week donderdag mag ik een echo, maar vind het nu al lang niet meer zo spannend als eerst. HEt hoort bij mij denk ik nu.

Eurootje zei

Ik hoop je een geweldig goede zwangerschap heb :-D

Petra zei

Kan inderdaad een gevoelige baarmoedermond zijn, ik moet er over een paar weken ook mee naar de gynaecoloog. Maar leuk is anders. En zeker niet negeren (maar dat doe je ook niet).