dinsdag 17 januari 2012

Heerlijk dat zonnetje

Ben nog niet naar buien geweest, maar dat zonnetje dat door de ramen schijnt daar kan ik zo van genieten. Straks de kippen eten geven en me klaar maken voor het werken vanavons. Gisteren liep alles zoals het niet had moeten gaan. Systemen werkten half of niet, informatie die klanten nodig hebben klopte niet. Ik werd er echt sikkeneurig van en heb dan ook niet lekker gewerkt en op een gegeven moment zelfs gelanterfant. Was er helemaal klaar mee.
Des te blijer was ik dan ook toen manlief thuis op de bank op me zat te wachten, nu 18 jaar maakt mijn hart nog steeds een sprongetje. Manlief hoest nog steeds de longen uit zijn lijf en heeft vanmorgen van de dokter een antobioticakuur gekregen, had gisteren ook last van een voorhoofdholteontsteking erbij. Kon geen geluid verdragen, omdat zijn oren ook meededen met het verhaal.

Ondertussen heb ik googlechrome geinstalleerd, maar helaas lijkt mijn probleem hiermee niet opgelost. Verder heb ik een andere virusscanner, ik had avast en heb deze eraf gegooid, en geprobeerd opnieuw er weer op te zetten, maar hij lijkt te herkennen dat t al op de laptop heeft gestaan, Daarom nu AVG gekozen, vind ik toch minder fijn. MOet nog een microsoft versie in de kast hebben liggen, maar die kan ik niet 1.2.3. vinden.
Wellicht moet ik de hele laptop een keertje schonen en wordt hij dan weer sneller en werkt ie dan weer beter, ik weet het niet, maar het blijft lastig bloggen zo, omdat ik bij blogspot geen reacties meer kan achterlaten.
Fijne dag allemaal

2 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Dat is wel heel erg balen ja :( En het zonnetje schijnt hier ook heerlijk. Zo lekker, dat ik straks eerst maar even naar buiten ga of de vaat gaat doen, want rond dit tijdstip schijnt hij altijd precies in mijn ogen!

Realmam zei

Ik heb het opgelost door via Firefox te gaan internetten en dat doet kniepertie ook. Dus Mozilla Firefox installeren (is gratis) zou misschien bij jou ook kunnen helpen...
Succes! Het is idd erg lastig!