donderdag 27 oktober 2011

DRUK DRUK DRUK

De hele week heb ik vakantie opgenomen, maar vlieg echt van hot naar haar.
Maandag begon het met het onrustig voelen van mezelf. Als ik in zo´n bui ben komt er niks uit mijn vingers en is alles me te veel.Als ik aan het opruimen ben wordt het nog een grotere chaos dan dat het al is.
Heb dus deze dag voornamelijk gehangen en ben nog even bij mijn ouders op visite geweest.
OP dinsdag en donderdagmorgen moesten we om 7.15 aantreden in het zwembad. Zwemles voor dochterlief. Wie bedenkt zo'n tijd? Dinsdagmorgen na het zwemmen zijn we bij de Hema wezen ontbijten. Ontbijtje voor een euro. Vooral mijn moeder heeft genoten, zij zal zelf nooit op een terrasje gaan zitten, maar nu het maar een euro was was het natuurlijk superlekker.
´s Middags, nou ja eigenlijk eind van de ochtend overviel het onrustige monster me weer. Heb bij mijn ouders op de bank geslapen, om half twee ben ik naar huis gegaan, daar ben ik weer op de bank in slaap gevallen. Vind het voornamelijk vervelend voor mijn dochter, al heeft zij zich prima vermaakt met stiften en kleurplaten en puzzels.
MAnlief kwam ook vanaaf weer niet thuis, hij is de afgelopen weken nauwelijks thuis geweest en kon dus niet eens even lekker tegen hem aankruipen, dat mis ik dus echt. Woensdagmorgen heb ik onze slaapkamer gedaan dochter wilde om half negen al wel naar de ballenbak, uiteindelijk om tien uur die kant op gereden. We drinken dan eerst gezellig wat samen en dan ga ik de plantjes bekijken en zij gaat spelen. De ballenbak zit in een tuincentrum. Ik had mijn lege kar bij het restaurant neergezet, had er nog geen plantjes in en twijfelde of ik er een paar kussens in zou leggen. NIet gedaan en toen ik de winkel doorwilde met een karretje was ie weg. Meegenomen.. Ik voelde me helemaal onthand en heb uiteindelijk niets gekocht. DAs dan wel weer lekker goedkoop.;-)
Thuisgekomen begon mijn werkspier de schade in te halen, heb de badkamer opgeruimd en alle was naar beneden meegenomen en voor de wasmachine op de grond gegooid. Heb gelijk een volle trommel weggedraaid, de keuken opgeruimd, de was in de droger gedaan en weer een volgende trommel erin. Bedacht me dat ik het buiten had kunnen drogen, maar ik besloot door te pakken en de droger te gebruiken. Gisteravond de container op huis aan gehaald, deze had ik twee dagen 'vergeten'op te halen, de keuken gedweild en de kamer gezogen. Vandaag ben ik dus al naar het zwembad geweest en naar de chiropractor, heb al weer twee wassen gedraaid. Wellicht straks toch maar één buiten drogen. Zo ga ik eerst een lekkere kom thee voor mezelf zetten. Met de chaos in mijn hoofd wordt het minder. Moet dit nu echt aangrijpen om mijn huis ook minder chaotisch te krijgen. Straks maar eens even kijken wat we vanavond gaan eten.
Fijne dag allemaal

1 opmerking:

Anoniem zei

ik heb je gemist,, wat ik mist de foto van de kleine kip je had het beloofd maar bezien komt hij nog groeten van mieke