woensdag 31 augustus 2011

wel of niet doorgaan?

Ik sta een beetje in dubio. Blijf ik doorgaan met mijn blog of niet.
Heb het idee dat ik steeds minder te vertellen heb en vraag me dan ook af of ik niet moet stoppen.
Ik vind het heerlijk om bij een groot aantal mensen de blogs te lezen en te weten wat ze bezighoudt en op welke wijze zij consuminderen.
Hang zelf ook nog in een spagaat tussen de ene kant het consuminderen en de andere kant het geld uitgeven.
Zo heb ik zondag heerlijk genoten van het uit eten gaan met man en dochter wat dan wel een rekening van een 90 euro oplevert en gisteren ben ik met mijn moeder weer een aantal kringlopen afgegaan om te kijken of ik nog wat koopjes kon scoren. Wat overigens prima gelukt is. :-)
Wil graag wat consequenter zijn in mijn doen en laten.
Momenteel lukt het me goed om mijn huis aan kant te houden. Merk toch wel dat ik het begin te waarderen dat alles netjes en aan kant is. Aan de andere kant kun je je geen grotere rommelkont voorstellen dan ik ben. Voor mij is aan kant het startpunt waar mensen die heel graag poetsen beginnen, maar vooruit. Dit is voor mij genoeg.
op mijn werk begin ik steeds lekkerder in mijn vel te raken. Heb een prima leidinggevende die duidelijk is en laat merken dat hij mij waardeert.
Nou ja jullie zien wel of ik dus verder ga met bloggen.....of niet...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wel fijn dat het nu beter met je gaat. Misschien kan je zo af en toe nog eens wat laten horen, zodat je niet het gevoel hebt, dat bloggen een drukkende last wordt. Gr. LZV

Anoniem zei

Eens in de zo veel tijd stopt opeens iedereen met bloggen ofzo? Hoop dat je blijft hoor. Het hoeft er toch niet altijd over te gaan dat je van een oude panty haarelastiekjes hebt gemaakt of weet ik het wat. Genieten van de dingen die je doet, daar gaat het toch om? Elke week in een restaurant zitten, dat wordt na een tijdje gewoon. Kom je er niet zo vaak dan zie je het mooie ervan. Dat is voor mij wel de essentie van besparen. We besparen op dingen die we kunnen missen maar investeren juist in de dingen die we wel mooi vinden. Een fijne tent om van de natuur te genieten, soms een biertje en broodje op een terrasje.. juist die dingen maken het leuk toch.

Het gaat niet om stoppen met genieten maar om waar voor je geld.... vind ik dan.

Ik ben ook zo inconsequent als het maar zijn kan, maar ondertussen wel goed (vind ik zelf) bezig met van alles. Je kan niet alles tegelijk.

Serieus, hoop echt dat je blijft. En al typ je eens per maand een stukje omdat je er niet vaker zin in hebt. Maakt toch ook niet uit.

Waandag zei

Geld over hebben om dingen te doen die je leuk vindt is een keus. Het thema waar je over blogt veranderen of stoppen met bloggen zijn twee uitersten. Ik zal je af en toe logjes missen in elk geval als je stopt.

nieuwe levensstijl zei

Ik zou het ook leuk vinden als je blijft. En net zoals valhalla zegt, al is het maar 1 keer per maand.
Groetjes, NLS