dinsdag 15 juni 2021

Heerlijk weer een aflossing gedaan

Deze maand hou ik eigenlijk een aantal dagen over en kom ik wat tekort aan t salaris van man. Toch kon ik t niet laten om toch 500 euro weg te boeken naar de hypotheek vanaf de spaarrekening. Ik wil zo graag de gang erin houden. De hypotheekschuld daalt hiermee naar 161000 euro. Weer een stukje meer van onszelf. Ik had t geld eigenlijk gereserveerd voor de schilder en rolluiken maar dat kan later dan ook nog wel... Qua verdiensten komt er vanuit mijn kant weinig binnen. Van de week een keer een gelukje, had een paar sandalen van mijn dochter op MP gezet. Zelf ooit al eens tweedehands gekocht voor 3 euro. Kreeg een bod van 3 euro die ik niet meteen had zien staan. Kreeg ik later een mail dat ze er 10 voor over had mits ze ze meteen kon ophalen. Nou kom maar meteen halen hoor. Was er erg blij mee. Het andere waar ik erg blij mee was was het TGTG pakket van de bakker. Brood op de camping was op en dus nam ik een pakket van 5 euro van de bakker. Nou ik had het idee dat ik de jackpot had gewonnen. Twee luxe taarten, drie broden, 4 luxe koeken, een zak kaasstengels, een zak bollen echt allemaal super en zag dat de taarten nog helemaal niet op datum waren. Wat een feest. 's Avonds had ik op een andere camping afgesproken met een paar oud-collega's. Iedereen zou wat meenemen en dus nam ik ook maar een taart mee. Hij viel zeer in de smaak. Fijn al die luxe voor weinig...

3 opmerkingen:

wil zei

misschien een vreemd advies gezien de zomer die er aankomt ,maar in de winter zijn de rolluiken vaak een stuk goedkoper(30 %)

geldover zei

Wil bedankt voor je reactie maar heb in de wonter al de prijsopgave en offerte laten maken dus dat komt goed. Dit is iemand zonder showroom en dat scheelt aanzienlijk tov andere bedrijven..

Op naar een leven zonder baas zei

O zo herkenbaar dat je door wil gaan met aflossen. Hebben wij ook lang zo gedaan. Desnoods van de spaarrekening maar het voelt zo lekker.