consuminderzoekmachine

donderdag 21 november 2019

Sollicitatiegesprek

Gisteren heb ik een sollicitatiegesprek gehad. Vond het super spannend. Heb gesolliciteerd op de functie, ondanks dat ze iemand zochten voor 32-40 uur. Dit is voor mij absoluut niet haalbaar. Toch trok ik de stoute schoenen aan omdat de competenties en vaardigheden zie ze zochten precies aansloten bij het werk dat ik altijd heb gedaan. Dus met het lezen van de advertentie werd ik steeds gemotiveerder. Ik kreeg al snel een mail terug met de vraag voor aanvullende gegevens. (En dacht ik lig dus niet op de stapel afgewezen) na het toesturen van de gegevens kreeg ik een mail dat de procedure op 29 november zou sluiten. Spannend. En ineens werd ik s avonds gebeld. Wanneer kan je op gesprek komen? Whaaa. Mijn enthousiasme wakkerde meteen op. Het ging erom spannen. In de mail die ik terug stuurde had ik aangegeven zelf de voorkeur te hebben van een werkdag van hooguit drie dagen in de week maar dat ik voor deze functie zelfs wel 4 dagen wilde overwegen. Tijdens ons gesprek werd duidelijk dat ze me als ze me gaan aannemen echt 4 dagen per week willen zien. Dat gaat wel het nodige eisen van mij tov ons huishouden. Ik ben totaal niet georganiseerd en zal dat echt moeten gaan worden nu. Dus eten voorbereiden zodat dochter er het vuur onder kan steken als ik naar huis kom. Ik zal meer moeten ontspullen want dat is winst wat ik niet heb daar hoef ik ook niet voor te zorgen... helaas was t de afgelopen week weer chaos in mijn hoofd en dus is het nu ook weer een megabende in mijn huis. Gisteren om het feest compleet te maken de kerstboom ook naar beneden gehaald. Had behoefte aan gezelligheid in mijn huis. En als t toch al rommelig is kan je net zo goed meer rommel maken zodat je alles in één keer op kan ruimen😂. Dus voor vandaag op de planning, alle was wegwerken. Ja de droger moet me vandaag dan maar een keer helpen. De kamer, badkamer en t toilet grondig doen. En tien dingen op MP, FB zetten om te verkopen of weg te geven. Nou drie, twee ,een af......

4 opmerkingen:

 1. Je kan ook nog iemand aannemen voor paar uurtjes per week om schoon te maken en een maaltijd te koken toch? Dan heb jij je topbaan, en thuis blijft goed geregeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat leuk zeg! En ga je de baan dan inderdaad nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja als me de kans gegund wordt ga ik alles op alles zetten om te ervaren hoe het is om 28 uur te werken. Wellicht bevalt t prima doordat de baan me zo aanspreekt

   Verwijderen
  2. 28 uur, dus werkdagen van 7 uur, dan ben je toch niet te laat thuis om zelf te koken? Of begin je laat? Ik hoop voor je dat de keuze op jou valt, veel plezier en succes gewenst!

   Verwijderen

Hallo ik vind het leuk wanneer je een reactie achter laat. Bedenk wel dat je een klein gedeelte van mijn leven ziet en dat dit blog bedoeld is om mijn inspanningen om geld over te houden laat zien. Je ziet dus maar een klein gedeelte van mijn leven.