consuminderzoekmachine

maandag 7 oktober 2019

Help, waar maak ik een leuke CV?

Momenteel ben ik op zoek naar een manier om gratis een mooie en nette CV te maken. Ik had er eentje gemaakt op CV-ster, deze zou gratis zijn. Nou ja het maken was inderdaad gratis, maar op het moment dat ik hem wilde downloaden bleek dat men ineens geld wilde. eerst een klein bedrag, maar na een week ging dat over in een maandelijkse betaling van, ik meen, 12 euro 95. Dat dacht ik dus niet... Wel baal ik ervan. Heb nu een hele mooie schermprint en via het UWV via de site Werk.nl ook mijn CV. Maar die ziet er dan weer niet zo mooi en gelikt uit. Vandaag heb ik met meerdere recruiters contact gehad via de mail en telefonisch en het blijkt allemaal nog niet zo makkelijk om een passende baan voor me te vinden. Wat het lastig maakt is dat ik met mijn gezin ervoor kies om maximaal 24 uur per week te willen werken. Daarnaast werk ik niet in het weekend. Beide komen voort uit het feit dat mijn man ongeveer 60 uur per week werkt en we elkaar vaak alleen in het weekend zien. Daarnaast valt ook eigenlijk de gehele huishouding op mijn schouders en het regelen van afspraken voor de kinderen. Zo gaat de jongste momenteel naar logopedie en naar zwemles en mag ik regelmatig naar school om de vorderingen omtrent haar taalontwikkelingsstoornis te bespreken. De oudste gaat naar jaren gepest te zijn geweest nu naar het voortgezet onderwijs toe en ook die moet ik nu goed in de gaten houden dat ze er niet aan onderdoor gaat. Helaas op de basisschool nauwelijks huiswerk gehad en nu de volle laag. Moet echt nog leren leren. Gelukkig tellen niet al haar cijfers vanaf het begin al mee, want dan stond ze nu al voor een monsterklus. Lastig is het wel, de grote school, verschillende leraren, huiswerk dat op het laatste moment nog even wordt toegevoegd. Ik heb dan nu ook met haar afgesproken dat ze het zelf probeert en wanneer dit niet lukt we bijles voor haar regelen op school, zodat ze op weg wordt geholpen.

2 opmerkingen:

  1. As je bijvoorbeeld het office programma WORD hebt, daar staan meer dan 50 voorbeelden van cv's.
    Succes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi, als je wil mag je mij mailen, dan kan ik je mijn CV als voorbeeld toesturen. Dan kan je de opmaak ervan gebruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo ik vind het leuk wanneer je een reactie achter laat. Bedenk wel dat je een klein gedeelte van mijn leven ziet en dat dit blog bedoeld is om mijn inspanningen om geld over te houden laat zien. Je ziet dus maar een klein gedeelte van mijn leven.