consuminderzoekmachine

vrijdag 20 september 2019

Goede flow..

We zitten hier gelukkig weer even in de goede flow.
Ondanks allerlei berichten dat t minder zal gaan op de beurs wist ik er van de week toch nog bijna 100 euro te verdienen. Daarnaast kwam de oude werkgever van mijn man eindelijk met het laatste geld over de brug. Toch fijn als je geen hele rechtszaak erover hoeft te beginnen.
En voor mij heel fijn omdat ik echt zoiets had van hoe kom ik de maand door zonder op de  spaarrekening in te teren.
Het lijkt echt even of alles op me aan komt. Liep begon van de week naar school en zag een hele mooie Hulst met bessen. Dacht dat is leuk een paar takken op de vaas. Toen ik terug kwam was de conciƫrge ze aan het snoeien en hij was blij dat ik wat takken mee wilde nemen...
Gek he dat je ineens de mooie kant van het leven lijkt aan te trekken...

1 opmerking:

  1. Ja dat is heel fijn dat het de andere kant opgaat. Ik had ook onverwachtse hoge kosten.....omdat ik fors spaar aan het begin van de maand, moest ik toch geld terughalen helaas.....maar door verder toch zuinig te blijven, lijk het er op dat ik toch nog 143 terug kan storten......en een onverwachts gebaar zoals met je takken hulst wordt je toch blij van..

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo ik vind het leuk wanneer je een reactie achter laat. Bedenk wel dat je een klein gedeelte van mijn leven ziet en dat dit blog bedoeld is om mijn inspanningen om geld over te houden laat zien. Je ziet dus maar een klein gedeelte van mijn leven.