woensdag 24 juli 2019

Genieten en puffen op de camping

Gisteren rond 12 uur reden we weer naar de camping om daar iets na enen aan te komen.
De jongste wilde meteen t zwempak aan en in t water maar had zelf eerst de behoefte aan een bakkie thee. Dat werd dus bemoeilijkt doordat ze steeds bovenop me klom en ik die het al warm had werd daar niet erg blij van.
Uiteindelijk besloot de oudste om dan maar met haar mee naar t water te gaan.
Toen ik na een half uur ook zover was kon ik ze niet vinden en bleken ze de andere plas te hebben bezocht.
Toen ze weer kwamen had ik even overleg en besloot ik snel boodschappen te halen zodat we lekker sla, gebakken aardappeltjes en een kippenpoot konden eten. Voor de liefhebber zou ik ook nog een pan kippensoep maken.
Het werd gezellig en er kwam iemand van een veldje verderop even kletsen waardoor ik er niet aan toe kwam on de soep al op te zetten.
Maar ja kwart over zeven is t animatietijd. Het eten werd met niet al teveel respect naar binnen gewerkt door de meiden want ze waren laat. Zij snel naar de animatie en ik heb de boel op zijn elvendertigst opgeruimd. Was werkelijk niet vooruit te branden.
De meiden kwamen terug met twee buurkinderen en die hadden ze ijsjes beloofd. Geluk want die zaten nog net in de vriezer. (Straks meteen weer nieuwe halen)
Tegen half tien toogden we met ons drieën naar de douche. Eerder had sowieso geen zin want het was nog erg warm.
De jongste legde ik op bed. Letterlijk dit keer want onder een laken was zelfs niet te doen. De oudste en ik lazen nog een paar bladzijden en na een uurtje besloot ik dat t mooi geweest was.
Jongste was nog klaarwakker en lag te draaien. Ik moet bekennen dat het ook nog wel heel erg warm in de caravan was. Ondanks dat ik de ramen allemaal tegenover elkaar open had staan.
Vanmorgen om half zes werd ik wakker. Zit nu lekker onder de luifel met een bakkie cappuccino te genieten van de vogeltjes en de stilte.
Voor vandaag hoeft er niet veel, de soep is al lekker klaar, haal even stokbroden bij de Lidl op voor erbij. Denk dat ik er maar stokbrood gezond bij maak. Soep was behoorlijk zout uitgevallen dus daar kan nog war water bij straks. Wens jullie ook allemaal een hele fijne dag toe.

1 opmerking:

  1. Stiefkleinzoon zit ook altijd aan stiefschoonzoon vastgeplakt, ik erger me er enorm aan, kind is al 8 ondertussen.
    Constant moet schoonzoon zich aanpassen om iets te drinken te praten in de goede richting om hoofd kind heen.
    Snap het gewoon niet. Als ze dat thuis doen prima maar ergens anders hoeft dat toch niiet constant

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo ik vind het leuk wanneer je een reactie achter laat. Bedenk wel dat je een klein gedeelte van mijn leven ziet en dat dit blog bedoeld is om mijn inspanningen om geld over te houden laat zien. Je ziet dus maar een klein gedeelte van mijn leven.