woensdag 22 mei 2019

Avondvierdaagse

Onze oudste loopt dit jaar voor het laatst mee met de avondvierdaagse (tenzij ik haar kan overhalen om volgend jaar samen met haar kleine zusje de vijf kilometer mee te lopenšŸ˜œ)
Nu is dat hier in t dorp echt een ding aan het worden. Ze worden namelijk de laatste avond overladen met snoep en cadeautjes. Toen ik 20 jaar geleden liep was er een jongen in de klas bij wij zijn moeder aan de binnenkant van de benen washandjes met verband had vastgemaakt tegen het schuren. De laatste avond had hij een badhanddoek om de nek en stonden alle tantes en ooms klaar om grote zakken snoep om de nek te hangen. Ik kan me alleen herinneren dat ik het doodzielig vond want hij ging letterlijk en figuurlijk gebukt onder de last.
Nu is het niet alleen snoep maar ook kleine cadeautjes. Normaal gesproken ben ik er altijd al lang van te voren mee bezig en haal ik ergens iets in de aanbieding. Helaas ben ik dat dit jaar vergeten dus moet ik nog op zoek naar iets leuks. Persoonlijk vind ik een klein cadeautje leuker. We proberen altijd rond de euro per stuk te blijven....

Haha verhaal stond nog klaar. Ondertussen naar de winkel geweest en enkelbandjes gekocht. 3 voor 90 cent meen ik. Ik laat mijn dochter van karton een voet maken en dan kijken we of we er een of twee enkelbandjes omdoen. Voor de jongens heb ik een mars daar moet ik nog even een leuke tekst bij verzinnen. Iets in de trant van je hebt laten zien wat je in je Mars hebt...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo ik vind het leuk wanneer je een reactie achter laat. Bedenk wel dat je een klein gedeelte van mijn leven ziet en dat dit blog bedoeld is om mijn inspanningen om geld over te houden laat zien. Je ziet dus maar een klein gedeelte van mijn leven.