vrijdag 19 april 2019

Zwemles

Vandaag had de jongste dochter voor het eerst zwemles. Ze is een echte waterrat en vorig jaar op de camping zwom ze dan ook met bandjes van de ene naar de andere kant van het zwembad. Dit jaar dus  opgegeven. Haar zus heeft bij ons in t dorp gezwommen, A, B en C voor het bedrag van 1300 euro. Is ondertussen zeven jaar geleden. Nu gaan we in een ander dorp A en B 595 euro. De reden dat ik destijds voor ons eigen dorp koos was dat de kinderen echt heel netjes leerden zwemmen. De reden dat ik t nu niet weer heb gedaan is dat men geen ondiep bad meer heeft. En toen mijn oudste er op zwemles zat vertelde de zwembad zelf dat dit erg belangrijk was, omdat anders kinderen soms in ondiep water verdrinken terwijl ze prima in t diepe kunnen zwemmen. Er kwamen toen kinderen uit een andere plaats omdat de ouders niet tevreden waren over hun zwembad en die kids vonden het ondiepe dus echt eng terwijl ze al 7 maanden elders zwommen.
In onze woonplaats is t ondiepe bad dichtgemaakt en is er alleen nog een diep zwembad. Daarnaast zijn ze pas geleden nog failliet gegaan en hebben een doorstart gemaakt. Aangezien ik de voorkeur geef aan alles vooruit betalen vond ik t zwembad hier ook nogal een gok. Nu ga ik samen met een andere moeder rijden en doen we straks om de beurt de rit. Volgende week zijn we op de camping maar we komen er voor terug.
Ze heeft genoten mochten lekker plonsen, onder een boog door , torentje bouwen kortom allerlei leuke spelletjes. We gaan t meemaken. De kosten zijn van de rekening af dus daar is geen omkijken meer naar.
Benieuwd of ze t binnen een jaar gaat redden....

Geen opmerkingen: