Sale Solden 2023Sale Solden 2023

zaterdag 22 januari 2022

Heerlijke dag gehad

Gistermiddag hoorde ik de weerman weer een druilerige dag voorspellen en ik was er acuut klaar mee. Weer een dag in huis terwijl t buiten van dat trieste weer is daar had ik dus echt geen zin in. Ik vroeg of mijn schoonzusje mee wilde naar Duitsland. We doen wel vaker een schoonzussendag en hebben ong 8 winkels waar we dan langs rijden om overal koopjes te doen. Toen mijn man gisteren thuis kwam gaf ik aan dat ik de dag erna weg ging wn vroeg hem of hij mee wilde of niet. Hij had ook wel zin en dus mochten de meiden tussen de middag bij opa en oma patat komen eten. De jongste kon er dan evt een spelletje doen. We hebben een heerlijke dag gehad. Schoonzus heeft in een winkel in Nordhorn nog voor meer dan 450 euro aan kerstballen gekocht. Je mocht een mandje volladen voor 15 euro. Ik ben erg tevreden met mijn eigen boom en heb dus gekozen om alles in de winkel te laten. Ook qua andere boodschappen heb ik weinig uitgegeven. Denk dat we al met al een 100 euro hebben opgemaakt waarvan al 9 euro aan de kn95 mondkapjes die in Duitsland verplicht zijn. Hier hebben we een grote doos van ingeslagen omdat deze straks ook op de camping verplicht zijn. Nu moet ik in huis nog even aan de slag, maar ben heerlijk opgeladen na zo'n heerlijke dag weg.

2 opmerkingen:

Lot zei

Gaat ze die doorverkopen? Wat moet je anders met zoveel kerstballen. Of is het een typefout 450 euro klinkt zo vreselijk veel

geldover zei

@Lot, nee maar er zaten veel ballen in van 5 euro. Vier kussenhoesjes van 8 euro. Heb er nog twee paar oorbellen voor mijn dochter in gegooid van 5 euro p st. Het waren allemaal aparte ballen tussen de 5 en drie euro en ook nog andere items die je in de kerstboom kan hamgen. Afgelopen jaar is haar kerstboom omgevallen dus waren alle ballen kapot. De waarde zat in zo’n winkelmandje met kop erop. Had zelf gegokt op een 200 euro maar was dus nog veel meer. Volgend jaar help ik haar met de boom opzetten. Zij geeft aan heb er geen zicht op en ik vind het een heerlijk werkje om te doen.