maandag 11 februari 2019

Weekend voorbij...daar gaan we weer

Zo t weekend is voorbij dus kan ik weer beginnen. Puinruimen noem ik het. Ondanks dat we bijna het hele weekend de deur uit zijn geweest moet ik weer flink aan de slag.
Ik verdenk mijn spullen ervan dat ze feestvieren als ik niet in huis ben. Want overal ligt van alles en wanneer het uit de hand loopt geen idee ik kan er mijn vinger nog niet op leggen.
Mijn man kon gisteren alsnog met ons mee. De jongste werd namelijk uitgenodigd voor een logeerpartijtje bij oma. Toch nog gezellig met elkaar dus. Oudste heeft er volgens mij ook wel van genoten dat ze eens even met de volwassenen mee kon doen. Ik vond het wel heel erg fijn. Je kan dan toch wat vrijer je ding doen dan wanneer er een vijfjarige mee doet.
Einde van de week voorspellen ze warmer weer. Wil dus echt proberen om voor woensdag het huishoudelijke werk aan kant te hebben. Kan ik dan lekker buiten in de tuin aan de slag.
Qua aflossingen op de hypotheek verwacht ik deze week niet veel. Beurzen zakten vorige week als een malle in en heb weinig te verkopen.
Heb ook net t geld van de spaarrekening over kunnen maken en met de kleine besparingen zal ik voorlopig geen 100 euro bij elkaar hebben.

5 opmerkingen:

Budgetmama zei

Ik had ook een hoop plannen maar helaas door zieke kleuter gewijzigd.
De oudste kan gelukkig zelf naar school er terug.
Dus ipv boodschappen,sporten en vooruit koken is het vooral zieke kleuter vertroetelen.
Ach zelf een keer een dagje rustig aan doen is misschien ook een keer goed.

Lot zei

Jij hebt dus ook van die vervelende kaboutertjes in huis die rommel maken ipv opruimen.

Anoniem zei

Beste,

Je man ging toch samen met vrienden weg. Wat heeft dat dan te maken met een uitnodiging voor je jongste dochter?

groet an

geldover zei

Die ging zaterdag weg en ik zondag. Nu kon hij zondag met mij mee omdat hij niet bij de jongste hoefde te blijven

nicole orriens zei

Ik herken dat het na het weekend toch altijd viezer en slordiger is dan door de weeks. Ik ben op maandag ook altijd langer bezig om de boel op orde te krijgen.