zondag 22 oktober 2017

Nog een extra spaarrekening

Afgelopen week opende ik een extra spaarrekening. Dit naast de drie die ik momenteel al heb. De extra rekening heb ik geopend voor t campinggeld van komend seizoen. Ik heb mezelf nl een doel gesteld dat ik t campinggeld bij elkaar wil gaan sprokkelen door allerlei verkopen ed. Was al lekker bezig maar was de tel nu al kwijt met wat ik verdiend had. Dat moest dus anders. Voor die reden nam ik dus de extra rekening en als ik nu iets verdien kan ik t via de betaal- zo naar de spaarrekening boeken. Zo heb ik veel meer overzicht.
Had afgelopen week een kortingscode op MP gezet. Deze leverde me een verrassend bedrag op. Hoopte zelf een euro voor de code te krijgen maar doordat ik tijdens mijn werk totaal mijn telefoon niet in de gaten hield was er al een bod van 3,50 euro gedaan. Ik heb overleg gehad met de koper en verstuurde een tikkie zodat diegene direct kon betalen en ik binnen 5 minuten mijn code kon verkopen. Terwijl we bezig waren de transactie af t ronde. Bood er nog iemand 5 euro. Ik heb snel contact opgenomen met iemand waarvan ik wist dat die ook zo'n unieke code had en ja hoor ook de 5 euro werd overgemaakt.
Gisteren kreeg ik een berichtje van iemand die vroeg of ik de code nog had. Toen ik aangaf dat ik er nog een had wilde die hem gratis, werd boos dat ik er geld voor wilde. Reageerde echt heel boos en hatelijk via berichtjes. Persoonlijk vind ik dat ik er vrij in ben er geld voor te vragen. Heb van een persoon zelfs een bedankje gehad omdat die meer dan 70 euro kon besparen met de code. Hij blij en ik ook blij. 
Verder heb ik nog een ring kunnen verkopen die ik via China bestelde. Was er helemaal verliefd op maar de verkoper had hem een maat te groot verzonden. Heb er een mooie foto van gemaakt en deze op MP gezet. Baalde enorm want heb lang moeten wachten op de ring. Heb mezelf nu wel een nieuwe besteld. Voor de ring bood iemand ook meer dan ik ervoor betaald had dus ook deze winst heb ik naar de spaarrekening weggeboekt.
Er moet nog heel veel gesprokkeld worden voordat ik de 1500 euro bij elkaar heb en ach al haal ik t niet elke euro is er 1. Komende week heb ik vakantie en ga ik nog op zoek naar meer spullen die ik op MP kan zetten.

9 opmerkingen:

Nicole Orriëns zei

Leuk dat je zo dingen kunt verkopen via marktplaats! Zo ruim je op, en spek je je spaarrekening.

M - TwoPennies zei

Slim idee om er een spaarrekening voor te openen. Zo zie je uiteindelijj ook echt hoeveel je verdiend hebt :)

arcobaleno zei

Hoeveel heb je nog wel te koop dan😉? Ik heb het gevoel dat ik uitverkocht ben

financieelonafhankelijkblog.nl zei

Leuk dat je zo wat extra verdiend!

Wendy zei

Erg sneu dat je op deze manier geld wil verdienen,een ring verkopen voor meer dan waar je hem zelf voor gekocht hebt,brrrr

Anoniem zei

Dat doet een juwelier ook. Trouwens ook de groenteboer en welke winkel/handelaar niet?

geldover zei

Persoonlijk zie ik het zo ik heb ervoor gekozen om mensen te laten bieden heb dus geen bedrag aangegeven dat ik er voor wilde hebben en als iemand er blij mee is voor t geld dat er geboden is is er in mijn ogen geen enkel probleem.

Adine @ LekkerLevenMetMinder.nl zei

Slim gedaan hoor!

roth phallyka zei

Ik heb het gevoel dat ik uitverkocht ben


เย็ดสาว