vrijdag 8 september 2017

In een klap weer bij.

Waar ik gisteren er geen gat meer in zag en niet kon bedenken hoe ik alles weer aan kant kon krijgen voordat we vanavond of morgen naar de camping gaan is er nu niets meer met spoed te doen en kan ik weet relaxed kleine dingen doen. Hoe het kan? Nou de schoonmaakster kwam vanmorgen en dus ging ik er een uur eerder uit niet om schoon te maken maar om even snel een ronde op te ruimen, zij kwam een kwartier eerder dan normaal met de auto voorrijden en begon gelijk in de kamer.
We hadden elkaar zes weken niet gezien dus van alles te vertellen en dus besloot ik uit zicht in de keuken te gaan staan om de bloemkool en de aardappels voor vanavond vast klaar te maken. Zo was het mogelijk om te praten en te poetsen tegelijk. Heel gezellig toen ik klaar was in de keuken met mijn ding nam zij even snel de kastjes af en vouwde ik de was weg. Ik haalde een nieuwe machine was op uit de douche en zij trok de stofzuiger beneden erdoor er dweilde de vloer. Ik deed gelijk de badkamer. 
Zij zette koffie en kwam toen de trap op deed de kamer van de oudste en de jongste met een natte lap. Daarna drinken we gezellig koffie beneden en na de koffie ging ze nog even naar boven om te dweilen. Zo snel als nu hadden we alles nog nooit gedaan.
Achteraf denken we dat t kwam omdat 'onze hulp' nu lekker op school haar ding aan t doen was.
Wellicht dat we volgende week een stuk van de zolder mee kunnen pakken...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Is een stoomreiniger om de vloer schoon te maken niets voor jou, dan kun je alles tussendoor gemakkelijk en snel alles bijhouden. Ik heb ook nog een klein stofzuigertje staan om voor het oog even vlug tussendoor te stofzuigen

Anoniem zei

Ik had een hulp die kwam als mijn laatste werkdag in de week was. Heel fijn, moe thuiskomen in een schoon en net huis.

Nicole Orriƫns zei

Wat fijn dat je zo lekker kon opschieten en ook bijpraten!