woensdag 9 augustus 2017

Zo de dagen vliegen me voorbij

Hele plannen had ik voor mijn vakantieweken. Vooral op nummer een stond lezen lekker dikke boeken mee, kinderen de hort op en gaan met die banaan. Tot nu toe heb ik een boek uit kunnen lezen en van verder lezen is er nog niets gekomen. Er wordt toch vaker mijn naam genoemd dan van te voren gedacht. De camping op zich is heerlijk het weer valt reuze mee er valt wel eens een bui maar dan zitten we net in de auto of net binnen en zodra de zon zich weer laat zien gaan we weer lekker buiten zitten. Op de camping wordt wat minder georganiseerd dan we van te voren hadden gedacht, maar doordat ze allebei al den clubje kids hebben met wie ze t goed kunnen vinden maakt dat helemaal niet uit omdat ze zich zelf al wel kunnen vermaken. Wel moet ik doordat de jongste van drie zich met meerdere kinderen vermaakt regelmatig zoeken waar ze nu weer uithangt.
'S Avonds als ze in bad gaat is ze heerlijk zwart, maar gelukkig knapt ze na de tijd weer lekker op al ben ik bang dat ze na de vakantie met gelakte teennagels naar school toe koet of we moeten in t laatste weekend een dagje gaan weken in een zwembad want man man man wat zijn die tenen zwart.
We hebben hier een drogist bij de grens ontdekt die veel medicijnen en shampoo en verzorgingsproducten echt voor wen habbekrats aanbiedt. Ik was al langere tijd op zoek naar magnesium omdat ik snel last van spierpijn en kramp in de benen heb. Hier waren de pakjes van tetesept nu maar een euro. Ook de hooikoortstabletten van manlief 30 stuks voor een euro vijftig. Onze oudste dochter  heeft bij een vriendin hier noodles gegeten en vond t heerlijk laten die zakjes daar nou 25 cent zijn. Inslaan dus en als ze zin heeft mag ze van mij een zakje pakken.
We zijn eigenlijk nog maat weinig van de camping af geweest willen nog een dag naar de dierentuin toe. Onze oudste mocht vorige week met een vriendin mee toen zij naar Hellendoorn gingen. Superleuk voor haar want wij gingen naar huis om de kleren te wassen en nog even wat zaken te regelen. Ze heeft een heerlijke dag gehad en wij hebben onze buren de kosten vergoed die ze gemaakt hadden voor haar. Vond t voor haar echt heel erg leuk want vindt het met t hele gezin te prijzig.
Ik weet zeker dat iedere euro voor haar wel besteed was.
Nou ga maar eens op zoek naar een boek de tv mag wat mij betreft uit blijven vanavond er is toch niets leuks op. En t is dat de oudste nog niet hier is en ik manlief niet mee kan krijgen anders kroop ik helemaal lekker vroeg onder de Will met een boek. Heb nog een kilo of vijf te lezen😂

2 opmerkingen:

Gewoon Vlijtig zei

Wij wonen vlak aan de grens en die habbekrats, dat is altijd. Douchegel 55 cent bijvoorbeeld. Lekker gemakkelijk. Maar vele andere spullen ook buiten het tanken om, want dat scheelt al vlug op dagen 20 cent per liter. Ik heb een app waar ik op kijk hoeveel de benzine kost. Bij een laag bedrag rijd ik er even naartoe.
Dikke boeken lees ik ook. Een aanrader als je echt van dikke boeken houdt is de Aardkinderen. 1e deel is de stam van de holebeer. De rest volgt vanzelf zo interessant en spannend.

Nicole Orriëns zei

Ik herken dat heel erg dat van lezen veel minder komt dan je van te voren denkt! Dat heb ik deze vakantie helaas ook. Maar de camping klinkt wel erg leuk moet ik zeggen!