Sale Solden 2023Sale Solden 2023

zondag 23 juli 2017

Das nog eens fijn winkelen

Vanmorgen vroeg op de camping kwamen de buren die net hun caravan verkocht hadden. Ik zag bij de wc aangeplakt staan dat ze nog wat spullen hadden die ze wel wilden verkopen waaronder een gaskachel waar wij nog naar op zoek wilden. Manlief liep er dus heen en vroeg of ze hek nog hadden. Ja hoor en t bleek dat ze op stel en sprong de caravan leeg moesten halen. Ze hadden hem verkocht aan een handelaar die in eerste instantie had aangegeven dat ze nog wel tot eind augustus mochten staan maar nu gebeld had dat hun dochter er nog wel graag een maand in wilde. Of ze de caravan leeg wilden halen en dat wat ze niet mee wilden nemen mocht er dan wel in blijven. De buuf was er echter zo van ontdaan dat ze zoiets had van laat niets meer gratis achter al moet ik t naar de stort brengen.
Wij mochten de gaskachel incl de fles dan ook voor 20 euro overnemen. Manlief riep mij erbij want ook alle kopjes bordjes schaaltjes pannen ed wilde ze ons zo wel geven. Was er erg blij mee. De buurman haalde ondertussen nog een bijzettent te voorschijn die een kleine week was gebruikt twee persoons luchtbed en een een persoons erbij en ook nog een elektrische pomp en handpomp dit hebben we ook allemaal voor 20 euro overgenomen. De buuf kwam aanzetten met twee mooie dikke slaapzakken en een eenpersoons dekbed, kregen we gratis. Hij had nog een mooi gasstel maar die hadden we net gekocht dus niet nodig. Campingkastjes hebben jullie er nog belang bij? Deze hadden wij ook bij de tent maar gebruiken we niet dus nee. Er stond een tv en we vonden t te gek om te vragen want een mooie platte met dvd speler. Ik had een andere buurman gevraagd of die nog belang had bij t gasstel die heeft em ook gekocht voor 20 euro en de buuf bood hem de tv aan maar hij had er geen belang bij mijn man vroeg gelijk wat moet die kosten dan. Nou voor 20 euro was die ook voor ons. Tot slot kochten we nog t tenttapijt voor 20 euro. Buuf kwam vervolgens nog met van alles aan, blusdeken, brandblusser, emmers met deksel, wasteil. Kortom alles waarvan ze maar enigszins dacht dat kunnen ze wel gebruiken werd bij ons gestald. Moet nu alles herindelen maar wat ben ik er blij mee. Veel is niet alleen handig op de camping maar ook voor thuis.kids hebben al t speelgoed gekregen wat zij voor de kleinkinderen hadden. De buuf was heel erg blij want had geen zin meer om t mee te slepen gaf aan blij te zijn met t geld wat ze er nog voor had gekregen en wij zijn echt superblij met dat wat we hebben nu.
Slaap vannacht wegens omstandigheden een nacht thuis maar morgen hoop ik weer verder te gaan om de boel op de plek te krijgen. Heb er echt zin in

3 opmerkingen:

Ineke zei

Klinkt als een goed deal. :)

Nicole Orriëns zei

Wat heerlijk dat je op deze manier aan goede spullen kon komen zeg! En de buurvrouw was denk ik blij dat ze er jullie mee kon blimaken.

Adrianne - Aad Actief zei

Leuk zeg, geniet ervan!