donderdag 6 juli 2017

Alles houtje touwtje

Momenteel gaat hier alles houtje touwtje. Ik doe hier en daar wat maar het zet niet echt zoden aan de dijk. Ook op mijn werk draal ik wat halfslachtig in de rondte. We kregen de afgelopen week een training aangeboden wel in eigen tijd maar op kosten van de werkgever. En ik vond t interessant want het kwam er op neer dat als je het ene een slinger weet te geven de rest vaak ook automatisch meekomt. Nu nog even kijken aan welk rad ik de slinger ga geven zodat ik uit dit laat maar waaien gevoel kom en er weer fris en energiek tegenaan kan. Ben er nu wel uit dat ik inderdaad zelf degene ben die in beweging moet gaan komen.
Zit vooral in mijn hoofd en niet in mijn lijf. Las vandaag ook nog een stuk over hooggevoeligheid en spullen verzamelen. (Dit nadat ik helemaal gek van de emoties van de kinderen van mijn dochters school werd. Ze mochten op schoolreisje vandaag en het was weer een bezoeking voor me on ze uit te zwaaien. Raak gewoon oververmoeid van de spanning die ik oppik) Ik heb moeite om dingen weg te doen omdat ik overal emotie bij voel. Echter de negatieve emotie begint nu steeds zwaarder te wegen dus een deze dagen gaat de bezem erdoor. 
Ben vanmorgen begonnen met het uitmesten van de auto. Leeg krat mee en daar alles wat voor de achterste stoelen lag in gegooid. Dit was nl een klus die lekker overzichtelijk voor me was. Vanavond ga ik lekker door t huis met een krat om daar mijn slag te slaan. Morgen heb ik huishoudelijke hulp en hoe meer ik aan kant heb des te meer kan zij dweilen en schoonmaken. Dus das win win. Van t weekend wil ik naar de camping toe. Ook daar ga ik eens kijken wat zijn we echt nodig en wat kan er al weg of al onderin de banken opgeruimd gaan worden. 

2 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Soms heb je van die fases! Hopelijk voel je je snel weer wat krachtiger.

Idaghe Hernadez zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.