donderdag 8 juni 2017

Weekend weg met mijn man

Morgen ga ik met mijn man een kort weekend weg naar Eindhoven. We hebben kaartjes gewonnen van de loterij voor Guus Meeuwis en hebben besloten om dan in de buurt te overnachten. We vonden een leuk pension in Geldrop. De bedoeling is dat we vrijdagmorgen vroeg gaan vertrekken en zaterdag in de middag terug naar huis gaan. Ik heb er erg veel zin in, want het is lang geleden dat we zonder kinderen echt een nacht weg zijn geweest.
Ik kwam er gisteren achter dat ik nog wel even moet gaan uitzoeken waar we de auto in de buurt van t stadion kunnen parkeren want zag dat we anders nog 15 euro voor een parkeerkaarten moeten aftikken en dat was ik niet van plan. 
Hebben jullie nog adresjes waar ik echt even heen moet?

Update van iemand een parkeerkaart  kunnen overnemen voor 7,50 euro bij t stadion dus we parkeren daar

10 opmerkingen:

ConsuminderMania zei

Hoi, goedkoop parkeren in Eindhoven centrum gaat hem niet worden. In jouw situatie zou ik de auto in Geldrop laten staan en de trein pakken.

ConsuminderMania zei

Hoi, goedkoop parkeren in Eindhoven centrum gaat hem niet worden. In jouw situatie zou ik de auto in Geldrop laten staan en de trein pakken.

Lekker Leven Met Minder zei

Heerlijk, geniet er even van! Ik zou denk ik ook parkeren bij een klein (gratis) station en dan met de trein het laatste stukje doen.

Trouwens nog even een vraagje; zou je misschien het linkje naar mijn blog in je leeslijst even willen updaten? Ik ben over naar Wordpress en merk dat de feed hem nu niet overal goed oppakt. Als je het nieuwe adres er even (opnieuw) inplakt, lijkt het wel te werken (dat zag ik tenminste bij andere bloggers). De url is:

http://www.lekkerlevenmetminder.nl

Vast heel erg bedankt!

Anoniem zei

Beste,

Neem oordopjes mee, een paar jaar geleden was het geluid bij Guus zo smerig hard. Verder veel plezier.

groet an

Mariimma zei

Wist je dat er naast het stadion een treinstation is? Zou ik zeker doen, dus!

Anoniem zei

Hoi, tip van de trein is heel goed idee. Als je toch met de auto wil, achter het stadion is een woonwijk (bij de Frederiklaan) met heel veel straatjes waar je als je geluk hebt en op tijd komt de auto wel kwijt kan. Woon zelf in Eindhoven. Als je nog iets leuks gaat doen, je logeert toch in Geldrop en je houdt van een mooi kasteeltje bekijken is Kasteel Geldrop wel een tip, mooie parktuin, boomgaard en een heel charmant Kasteel, gratis te bezoeken. Veel plezier!

Gewoon Vlijtig zei

Omdat ik daar vrijwillgerswerk ga doen heb ik adressen gekregen waar ik gratis of heel goedkoop kan parkeren. Hastelweg, Strijpsestraat, Karel Martelweg, Draaiboomstraat, Frederiklaan, Langdonkenstraat, Antonislaan.
Succes.
Loopafstand 3 minuten tot 15 minuten.
Veel plezier.

Vlijtig Liesje zei

Fijn weekend gewenst! Ik ben daar niet bekend, dus heb helaas geen leuke tips.

ConsuminderMania zei

Rondom de Frederiklaan zijn ze zwaar aan het werk, alles ligt open gebroken, en het is al sowieso eenrichtingverkeer. Ik zou het er niet op gokken dat je daar nu kunt parkeren want de bewoners zelf hebben al moeite om hun auto kwijt te kunnen :)

huis tjokvol zei

Veel plezier