woensdag 28 juni 2017

Even stil hier

Ik heb de afgelopen tijd minder geblogd dan dat ik gewild had. De reden is dat ik het e.e.a privé te verstouwen heb momenteel en zoekende ben hoe ik verder wil. Een van de dingen is dat mijn jongste dochter heel erg achter loopt met haar spraak en dit terwijl ze na de vakantie naar school mag. Ik ben al driekwart jaar met de logopediste aan de slag, maar er zit maar mondjesmaat verbetering in. Ondertussen heeft ze testen doorstaan en haar gehoor is wel goed maar op de ontwikkeling komt ze net onder t gemiddelde uit. Misschien denk je niets aan de hand dus maar t vervelende is dat er onderdelen zijn waar ze echt heel erg laag scoort maar dit compenseert ze door op andere onderdelen heel erg hoog te scoren. Het zorgt ervoor dat ik aan t piekeren ben want je wil t beste voor haar. 
Dit met nog een aantal zaken die ik privé wil houden maakt dat ik nauwelijks nog slaap, erg moe ben en t gevoel heb dat mijn hoofd overloopt. Heb dan ook echt behoefte om structuur te krijgen. Heb vandaag een extra dag vrij genomen en ben nu aan t aanrommelen in huis en lig met tussenpozen tv te kijken. 
Ik hoop vanmiddag mijn hoofd leeg te kunnen maken door even een creatief klusje op te pakken wil me ook nog weleens helpen om mijn hoofd stil te zetten.
Moet nog tot 23 juli werken daarna zes weken vrij heerlijk even niets doen en genieten van mijn kinderen die uiteindelijk op de plek komen daar waar ze thuis horen en zich thuis gaan voelen daar ben ik van overtuigd, maar ondertussen struggle ik even wat te doen.

6 opmerkingen:

Adrianne zei

Sterkte met je dochter!

Anoniem zei

Misschien iets verder kijken dan de logopediste? Ken je Kentalis, die weten veel over spraak/taalontwikkelingstoornis(TOS)
Voor nu, veelrust in je hoofd gewenst...nog even volhouden, en als het te zwaar wordt, toch maar ziekmelden,vóór je eraan onderdoor gaat.

Mariimma zei

Wist je dat het testen van jonge kinderen heel erg moeilijk is?
Misschien ziet de uitslag er over een half jaar al heel anders uit....

geldover zei

Mag haar nu aanmelden bij Kentalis.

Franca zei

Sterke!
Vooral met je dochter..
Want je kinderen, daar moet niks mee zijn.
Niet de hoop opgeven hoor!
Heel veel komt met de jaren goed ( ook al is goed soms anders als je eerste dromen waren).

Lieve groetjes, Franca.

Vlijtig Liesje zei

Dat zijn ook moeilijke dingen. En zeker als het je kind betreft kun je daar echt zo over piekeren vind ik altijd. Hopelijk kun je vanmiddag een beetje tot rust komen.