vrijdag 19 mei 2017

Nieuwe mijlpaal hypotheek

Ik kon niet meer wachten en boekte vandaag alvast een bedrag over zodat ik onder de 275000 euro kom qua hypotheek. Wat een mooie mijlpaal vind ik dit. Ga er even van genieten en dan vol gas door naar de volgende aflossing. Gek genoeg heb ik heel lang de 275 als een ijkpunt in mijn hoofd gehad en die zal ik dus binnenkort bevestigd zien. Volgende ijkpunt maak ik 265000, eerder kon je voor dit bedrag een hypotheek met nhg krijgen dus heeft dit nummer ook iets voor me. Nog een dikke 9000 te gaan. Vanaf volgende maand ga ik ook het automatisch spaarbedrag ophogen met tien euro want door alle aflossingen kan dit weer bij mijn sneeuwbal van automatisch sparen op. Ik bedacht me gisteren dat ik ook geld achteruit miet leggen omdat ik anderhalve maand 40% van mijn salaris ga krijgen. Hiervoor in ruil heb ik heerlijk 6 weken vakantie straks met de kids. We krijgen aankomende week allebei weer salaris uitbetaald en zijn nu dus helemaal bij. Tijd om weer vinger aan de pols te houden, hand op de knip alleen kopen wat ik echt nodig ben. Wellicht kan ik dan nog een pot maken voor de zomer zodat ik na de zomer echt nog lekker veel kan aflossen.
Las vanmorgen wel dat het adres waar ik mijn kip haal, personeelswinkel nog wel een jaar tot 2 jaar dicht blijft en wellicht helemaal niet meer open gaat. Balen want kocht er regelmatig 2,5 kilo kippenboutjes voor 2 euro. Deze waren gekruid maar na spoelen wilden ze ook prima in de soep etc. 
Er zijn nog wel wat voordelige adresjes voor vlees in de buurt maar daar ben ik nooit geweest en dit was goed en vertrouwd. Ach wie weet gaat er wel een wereld voor me open als ik op ontdekkingstocht ga.
Voorlopig kan ik nog wel even vooruit met wat ik in de vriezer heb. 
Vandaag doe ik verder lekker kalm aan heb t huis aan kant moet nog wel twee wassen draaien maar zit nu lekker een serie te kijken heerlijk aflevering na aflevering.

2 opmerkingen:

Adrianne zei

Mooie mijlpaal, super gedaan!

Vlijtig Liesje zei

Dat is zeker een mooie mijlpaal zeg! Goed gedaan.